3/31/2022

Mrt.31, 2022 GTB 500.

 Mrt.31, 2022
GTB 500.

DE KLUS IS GEKLAARD. DE RUSSEN TREKKEN ZICH NU STRATEGISCH TERUG.
ERGO DAAR UIT BLIJKT DAT ZIJ NIET GEKOMEN ZIJN OM TE BEZETTEN MAAR OM TE CLEANEN.....


Hoe duidelijk kan het zijn. Toch wordt het door de MSM weer verdraaid.( de Russen worden teruggedrongen en zijn verslagen)
Het is net alsof zij steeds aan kleine kinderen uitleggen hoe een en ander in elkaar zit.....met victorie aan hun kant natuurlijk.

Zij zullen zich dat realiseren als zij achter de tralies gezet worden wegens misleiding van hun volken en niet alleen over de oorlog/ politionele acties in de Ukraine.
De Verenigde naties hebben al in 2005 afgesproken geen biolabs meer te bouwen en de bestaande biolabs af te bouwen. Net zoals zij lang daarvoor bij het uiteenvallen van de Sovjet Unie hebben afgesproken met de staat Rusland, dat de vrijkomende landen van De Sovjet Unie niet bij de Navo zouden worden aangesloten....!!!

Welnu, daar is niets van terecht gekomen, want de Navo ( Verenigde Naties) hield zich niet aan hun woord en slokte het ene na het andere land op aan de Grens van Rusland.
En zij gingen welgemoed met het laatste land, wat eigenlijk nog Russisch grondgebied was, de Ukraine, aan de gang.
In 2014 zetten zij een coup in elkaar zodat de president werd vervangen door een Navo puppet. En Toen startten de onderhandelingen om over te gaan naar de Navo.

Verder begonnen zij in 2009 al voorbereidingen te treffen om biolabs te bouwen in de Ukraine (Met het ontwikkelen van pathogenen - ziekte verwekkers- die genetisch geprogrammeerd werden om Russische bevolkingen aan te vallen en te vernietigen)
Dat, tegen alle regels in.
En die biolabs werden over de hele wereld opgezet.

Rusland zag met lede ogen aan dat er enorm gerotzooid werd met de Ukraine en ook over de hele wereld. Zij hadden zich al verzekerd door aansluiting te zoeken bij de Q forces , samen met Xi XiPing van China, die ook zag dat er op grote schaal gerotzooid werd in zijn eigen land.

Na
2014 r werden erna 33 biolabs gebouwd in de Ukraine met Amerikaans kapitaal (Rothschild, de Bill Gates Foundation, de Rockenfellor Foundation)
Dat niet alleen, maar ook over de hele wereld nog een 303 biolabs.

Ofschoon zij getekend hadden dat niet te doen!

Daartoe was dus het “vrije” westen omgebouwd, tot een dictatoriaal onbetrouwbaar zooitje.
Een doorn in het oog voor Rusland, die juist herstellende was van een dictatoriale periode vanaf het jaar 1917.
Dat onbetrouwbare werd nog erger, omdat men ook aan de grens van Rusland van de nieuw aangesloten Navo landen, raketten gingen opstellen om zogenaamd de “dreiging” van de Russen in toom te houden.

Dat was dus genoeg voor de Russen, die in overleg met de Q forces en mede gesteund door de combinatie van de Amerikaans-Russische Space forces besloten in te grijpen en het van nazi geïnfecteerde grondgebied te reinigen van nazi's en corruptie en de Navo een halt toe te roepen.

Wij kennen nog de reactie van JF Kennedy, toen Rusland raketten in Cuba plaatsten in oktober 1962.- een atoomoorlog dreigde.

Dus terecht greep Rusland in, maar meer in het kader van de acties van de Q forces, de cabal en Khazariaanse Mafia uit te roken.
Door de val van de Ukraine is de Khazarian Mafia zijn eigen thuis basis kwijt, want zijn roots gaan daar honderden jaren terug in dat gebied.

De Queen is nu publiek eindelijk dood verklaart , OPERATION LONDON BRIDGE .

Het zij inderdaad de laatste nootjes-
 
MAAR VERGEET NIET, DAT LAATSTE MOET GEBEUREN, WILLEN WIJ DE ROTZOOI, DIE WIJ BIJ ELKAAR GEVEEGD HEBBEN, IN DE PRULLENBAK DOEN....

GTB.

Geen opmerkingen: