3/21/2022

Mrt. 21, 2022 GTB 486.

 Mrt. 21, 2022
GTB 486.

DE WHITE HATS, Q FORCES BLIJVEN ZWIJGEN. GEEN BEHOEFTE AAN PUBLIEKE AANDACHT. ZIJ BLIJVEN GECONCENTREERD.
DE OOSTKUST DER U.S.A IS OP VOLLEDIG MILITAIR ALARM VANWEGE EEN VERWACHTE VALS OPGEZETTE NEP NUCLEAIRE FAKE AANVAL....
...

Ja, de spanning is er nog niet af.
Ondanks het feit dat zij aangeven dat wij rustig blijven met wat popcorn, zijn zij nog op volle alertheid bezig.

De Cabal (de ratten) maken rare onverwachte sprongen.

Het volk zit echter te wachten op resultaten, wij zitten nog steeds in het donker, maar de Cabal zit ook in dat donker en weten niet wat de White Hats van plan zijn.

De W.H.O, de W.E.F., ENKEL de organisaties van Klaus Schwab en Soros, die sturen nu de UN ( de Verenigde Naties) aan, de Navo, de Davos group —- DE CABAL—-aan.
Deze mensen en organisaties zijn gewend in het supergeheim te werken. Zoals John F. Kennedy zei voor zijn dood; infiltration by night.....dus deze REST- Cabal krijgt nu een koekje van eigen deeg.

In report GTB 482 maakte ik U al attent op de Walmart stores.

ook Home Depot stores zijn militair infected. Bij nader onderzoek is gebleken, dat beide stores in een mum kunnen worden omgezet in militaire basissen. Al deze stores zijn wereldwijd onder de grond met elkaar verbonden door tunnels en terwijl hun computer systemen afgestemd zijn op de militaire computer systemen, die met een druk op de knop geswitcht kunnen worden.
Walmart ; in de USA 2.312 stores en in Canada 182....
Home Depot ; in de USA. 4.743 stores en in Canada 419.....
Als je dat optelt zijn het 7.625 plaatsen, die in een mum omgezet kunnen worden in militaire basissen of militaire gevangenis kampen of wat je er ook van wil maken. De infrastructuur was er helemaal klaar voor.

Dit is geen fantasie, maar bewust opgezet door de deepstate om de bevolking in de toekomst te controleren en te onderdrukken en indien nodig, via hun geïnfiltreerde rechtssysteem op te sluiten.
Daarom zijn er nu al meer dan 60 Walmart stores gesloten en een paar zelfs afgebrand, waarschijnlijk om de onderliggende bunkerstelsels op te blazen.

Ik heb U reeds gewaarschuwd, dat het evil( de Cabal) tot in de haarvaten van onze samenlevingen is doorgedrongen.
Het neemt dus ook tijd, dit addergebroed er uit te halen. En dat kan alleen door truuks, sting operations en misleidende info.

U hebt gezien op wat voor een geraffineerde wijze men hele bevolkingen
in slaap heeft gebracht en gehersenspoeld. (Corona) Ik neem het niemand kwalijk, die is meegegaan in deze misleiding. Het wakker maken is echter nog vele malen moeilijker.
Daarom heeft men dit zover laten komen.
De bevolkingen moeten weten en voelen en de smerigheid ondergaan. Hoe kan men ze anders wakker schudden.

Honderden jaren heeft het Evil gebruikt daarvoor. Generatie na generatie is er ingetrapt. Het publiekelijk vermoorden van tegenstanders, zoals bijvoorbeeld John F Kennedy, Lincoln, Fortuyn, Assad, Gadaffi en Saddam Hussein, Dag Hammerskold en vele anderen, zijn klokkenluiders geweest die de goede club heeft doen ontwaken....

Nu de Smerige WEF- meelopers van de media nog en de omgekochte corrupte regeringen, dan zijn wij bij het einddoel!

“And believe me, geloof mij, het duurt niet lang meer.....

HET SLAVENTIJDPERK HOUDT OP TE BESTAAN, OF U DAT NU WEL OF NIET GELOOFD, HET IS ECHT WAAR!!

GTB.)

Geen opmerkingen: