3/15/2022

Trump belooft een "RECONCILIATION

 Trump belooft een "RECONCILIATION

Door Michael Baxter -13 maart 20228412284

Een Mar-a-Lago bron die sprak met Real Raw News op de belofte van anonimiteit zei zaterdag dat president Donald J. Trump veel tijd heeft doorgebracht in privéraad met zijn meest vertrouwde adviseurs sinds Rusland's Vladimir Poetin begon met het binnenvallen van Biolabs en het bevrijden van gedetineerde kinderen in Oekraïne.

RRN was het eerste mediakanaal dat melding maakte van een liaison tussen Trump en de Russische leider, een gevoel dat nu wordt gedeeld door veel alternatieve nieuwssites op het internet.

Trump heeft Poetins vastberadenheid om de corrupte natie te zuiveren van biowapenlaboratoria en kinderhandelcircuits die plotseling op Oekraïens grondgebied verschenen na de onafhankelijkheidsverklaring van de USSR op 24 augustus 1991, persoonlijk toegejuicht.

Binnen enkele maanden na de ontbinding van de USSR spoot Westers geld naar Oekraïne als water uit een hogedrukslang. Miljoenen dollars uit de VS, Duitsland en Israël stroomden in de privé-kas van de toenmalige Oekraïense president Leonid Kravtsjoek, die met genoegen Amerikaans geld aanvaardde in ruil voor het toestaan van buitenlandse mogendheden om biowapenlaboratoria te bouwen op buitenlands grondgebied.

Zaterdagavond, kort nadat Trump een "Save America"-bijeenkomst in Florence had beëindigd, vertelde hij zijn inner circle dat de Verenigde Staten spoedig een "zeer grote afrekening" te wachten zou staan, vergelijkbaar met die in Oekraïne.

"Trump zei dat het bijna tijd is voor de afrekening, een tijd waarin de natie bewust zal worden gemaakt van wat er echt aan de hand is en de acties die hij heeft ondernomen om voor eens en voor altijd oorlog te voeren tegen de Deep State cabal, zowel in de VS als daarbuiten.
Hoewel het moeilijk te geloven lijkt, heeft hij met Poetin en Xi Jinping samengewerkt om de wereld te bevrijden, niet alleen van de bio-wapenlaboratoria, maar ook van de plaag van kinderporno-kringen die letterlijk de wereld hebben overspoeld.

China zegt dat de VS ook biolabs in Taiwan hebben opgezet, en dat is een van de redenen waarom zij belangstelling hebben getoond om het terug te nemen," zei onze bron.

President Trump, zo voegde hij eraan toe, vertelde zijn kring dat hij over onweerlegbaar bewijs beschikte dat Vladimir Poetin inderdaad 11 door Fauci gefinancierde biowapenlaboratoria in Centraal-Oekraïne aan stukken had geblazen.

"Geloof me, we zullen hier binnenkort een ongelooflijke afrekening hebben, zoals nog nooit iemand heeft gezien.
Het zal ongelooflijk zijn, en de haters en losers in de lamlendige media zullen het ontkennen, maar de waarheid zal openbaar worden gemaakt," zei Trump naar verluidt. "Geloof niet in nepnieuws. Ik ben nog nooit ergens heen gegaan.

Ik kom niet meer terug. Ik ben hier altijd geweest."

"Binnenkort, heel binnenkort, zal het land de waarheid kennen over wat er gaande is in Rusland en Oekraïne, het zal enorm zijn, en de waarheid over 9/11 en nog zo veel meer. Deze enorme misleidingen zijn kwade hellen van rampspoed," vervolgde Trump...!!! 

Verbazingwekkende dingen zullen spoedig de wanhoop en vertwijfeling vervangen waarmee zoveel Amerikanen te maken hebben gehad, aldus onze bron.

https://realrawnews.com/2022/03/trump-promises-a-reckoning/


Delen over huidige wereldgebeurtenissen
https://t.me/booomaktuell

Real Raw News
Trump Promises a “RECKONING” - Real Raw News
A Mar-a-Lago source speaking to Real Raw News under promise of anonymity said on Saturday that President Donald J. Trump has spent much time in private council with his most trusted advisors ever since Russian Vladimir Putin began sacking biolabs and freeing imprisoned children in Ukraine. RRN was the first outlet to report a liaison […]
 

Geen opmerkingen: