10/18/2020

Het koningshuis heeft de Nederlander NIETS opgeleverd.

WimLex gaat als de volgroeide kleuter die hij is lekker op vakantie naar Griekenland gevlogen met de PH-GOV.  Alleen al voor de pacht van twee stukken grond rond de Griekse vakantievilla van Willem-Alexander heeft de Nederlander  bijna een half miljoen euro moeten betalen.
En dan de vraag: wie heeft die journalist getipt?
Waarom komt dit naar buiten, terwijl normaal de meeste informatie over het Koninklijk Huis in Nederland alleen met toestemming van de RVD wordt gepubliceerd?
Waarom is het zo dat onwelgevallige informatie vaak eerst en soms ook alleen maar in de Duitse pers terechtkomt, terwijl de Nederlandse raad van hoofdredacteuren de omerta hanteert?

 HEB JE NOU JE ZIN MENNO SWART

 Tekenend is ook de terugkeer van het gezin. Met de lijnvlucht van de KLM en dan in een afgetrapte Vito naar huis. Met een lange smoel gefotografeerd, op een plek waarvan Willy precies wist dat er pers zou staan. Of is dat zijn dubbelganger, W.A. vn Buuren?Welk spelletje wordt hier gespeeld? Zijn ze wel echt hier?

Geen benul van de werkelijkheid." Alleen maar geld, geld, geld!

 "In zijn boek Oranje Zwartboek stelt historicus Gerard Aalders de vraag wat het koningshuis gedurende zijn geschiedenis de Nederlanders heeft opgeleverd. Het pijnlijke antwoord: niets".
En de scherpe analyse dat wij nu moeten boeten voor het slavernijverleden maar je hoort niks over die koninklijke familie die half Indonesie heeft leeggeroofd en geknecht.


 Willy Alex is lid van de Committee of 300, net als broer Constantijn – van de start ups – en schoonzus Mabel – casht  lekker mee aandelen Aydin. 


De tax- miljoenen die koning Willem-Alexander krijgt voor natuurbeheer

De zogenaamde koninklijke familie is volledig vrijgesteld van vermogensbelasting. Alle in Nederland woonachtige familieleden wonen in een leuk huis vrij van hypotheeklasten.

De Committee of 300 is verantwoordelijk voor de werkelijke pandemie, die de wereld in steeds ergere mate treft: drugs!
Op de popfestivals in Monterey (Californië) in 1967 en het in 1969 gehouden Woodstock (New York) was het Zwitserse farmabedrijf Sandoz zo vriendelijk om gratis lsd ter beschikking te stellen.


Willem-Alexander is net als zijn moeder Beatrix een frequent bezoeker van de Bilderberg-conferentie.
Op YouTube zijn beelden te zien (en te horen) waarop hij in 2016 in het Duitse Dresden door omstanders wordt uitgejouwd.
Verder is hij net als opa Bernhard en Beatrix ere-commandeur van de Johanniter-Orde. Voor de buitenwereld is de dit de protestantse tegenhanger van de Orde van Malta, maar sinds 1963 wordt er intensief samengewerkt.
Een meer recente benoeming tot lid van de Orde van Malta is bisschop Gerard de Korte van Den Bosch. 

Overgrootmoeder Wilhelmina heeft in 1946 de Nederlandse tak van Johanniter-Orde opgericht en zij had frequent contact met Committee of 300-lid Gianni Agnelli, tussen 1966 en 1980 CEO van FIAT (en grootaandeelhouder).
Irene (van Lippe) en Margriet (van Vollenhoven) hebben bezwaren geuit tegen de bouwplannen van appartementen op het terrein van paleis Soestdijk. Dit is natuurlijk hun goed recht, maar natuurlijk een gotspe in een land met een huizentekort van ruim 300.000 stuks.
Vorig jaar is Irene verhuisd naar Doorn en op haar verzoek is een wandelpad achter diverse huizen afgesloten. De gemeente en media zwijgen in alle talen over deze maatregel die veel wandelaars benadeeld.
Maxima - 'The Dutchman does not exist' / 'De Nederlander' bestaat niet

De  meest recente fotosessie met Willy, Max  & kids iets vreemds hebben. Er is geen coherentie, 5 individuen die niet konden wachten tot ze uit het oog van de fotografen mochten vertrekken.

Tijdens het persmoment 2020 gebeurde er iets opmerkelijks. Toen één van de aanwezige fotografen vroeg of het het steenrijke amateurgezelschap dichterbij kon komen, zei prinses Amalia: “Tja, corona, hè.” Vervolgens zei de fotograaf: “Maar dit is 15 meter.”“Dat is fake news,” riep Willem-Alexander met een brede grijns op zijn gezicht. Amalia riep hem gelijk tot de orde: “Dat kan je niet zeggen, papa.”

PS: Amalia dankt alle domme kartel kiezers, ze krijgt nu al
€ 4400.- Belastingsgeld per dag.  

Fotomoment 2020 koninklijke familie. Je zou bijna denken dat dit een aflevering is van LuckyTV. De bruikbare idioten vinden dit prachtig deze fake familie.
interessant is dat Amalia zegt ; dit Mag je niet zeggen… er word dus over gesproken en gelachen“thuis”

Die discrepantie is er niet als je beseft dat de draaiende wind aangaande Koning niet zo veel te maken heeft met de angst dat onze Joods-Christelijke cultuur op instorten staat als wel de weerzin tegen de persoon die Koning is. 

De man blinkt uit in discutabele beslissingen, dommig gedrag, voorliefde voor extreem dure horloges, speedboten, luxe huizen, Porsches (met een Tesla om Mark te plezieren), slecht acteergedrag voor het domme volk, humeurige horkerigheid etc.
In een samenleving waar mensen steeds meer elkaar direct en openlijk de maat nemen. 

Wie Nederland lief heeft en ziet welke storm in de VS heerst en die elk moment hierheen kan straalstromen, snapt dat dit instituut straks op deze manier zo met donderend geraas zal instorten, gelijk Sint en straks Kerst, en dat dit tot heel veel gedoe met verdere gevolgen gaat leiden. En dat je dan beter maar iets anders kunt hebben dan deze mensen, iets dat ons de komende storm wél kan helpen overleven. En het is denk ik bij de meesten niet eens de jaloezie over die ongebreidelde en schimmige geldverkwisting om en rond Koning, het is meer de arrogantie die deze mensen tentoonspreiden. Geen mensen meer om als nationaal symbool te zien.  Maxima heeft al een stuk of 4 paardenranches gekocht in Argentinie. Inclusief landerijen en hotels. Die is zich al aan het voorbereiden. van NL-belastings geld.

En ondertussen zijn de regeringsleiders in hoog tempo bezig om Nederland naar de kloten te helpen middels absurd klimaatbeleid, zelf bedachte stikstofoverlast, gecreëerde migrantenterreur en natuurlijk de stamppot van corona. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Rutte denkt dat hij door zijn corona praatjes op TV, waarin hij de mensen bang maakt, dat hij er een electoraal  slaatje uitslaat en onaantastbaar is en zich alles kan veroorloven door b.v. tegen ons te verklaren liegen dat onze miljarden euro's aan belasting geld NIET naar Brussel gaan, om achterbaks toch alles weg te geven, zodat onze ( klein) - kinderen tot in lengte van jaren miljarden belasting ervoor moeten opbrengen.
Rutte met zijn linkse elite coalitie kliek moeten met pek en veren uit Den Haag worden uitgejaagd,
inclusief Balkenende toen hij de afgewezen Europese Grondwet toch gewoon ondertekende.    


Het past allemaal goed in het tribunaal wat binnenkort georganiseerd wordt in Neurenberg.

Het Republikeins Genootschap zal het wel druk hebben dit weekend met de aanmeldingen van nieuwe leden.
Geen opmerkingen: