10/21/2020

Advocaten staan op, overheden strafrechtelijk te vervolgen

 Na de medische wereld die langzaam maar zeker massaal in opstand komt tegen de nep coronapandemie, staan nu de advocaten op.  

In zowel Engeland als Duitsland zijn doorgewinterde advocaten bezig met voorbereidingen om leden van de regering en het parlement strafrechtelijk te vervolgen voor fraude, verraad en genocide

 

World Doctors Alliance: “We zullen in Neurenberg een nieuw proces regelen.”

The World Doctors Alliance is ontstaan door een samenwerking van verschillende internationale organisaties die samen gaan werken om deze corona-zwendel voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen.

“WIJ HEBBEN EEN EED AFGELEGD EN MOETEN U INFORMEREN OVER DEZE ZWENDEL”

Berlijn:  “Wij zijn dokter, wetenschappers en vrede-activisten en wij zeggen allemaal, unaniem: Deze Covid19 affaire is gewoonweg niet waar en wij hebben de plicht, vooral als artsen, om de waarheid te spreken.
Wij gaan gezamenlijk de waarheid brengen van dit georkestreerde coronavirus.
Het is een vorm van  dictatoriaal terrorisme tegen het volk.
Ze hebben een werkelijkheid gecreëerd waarin covid veel erger en gevaarlijker is dan het daadwerkelijk is  en ze hebben de angst aangewakkerd, ze hebben burgerlijke vrijheden weggenomen, ze vernietigden bedrijven. ”

Wij brengen de waarheid aan het publiek.
“Wij zijn hier om te zeggen dat er goed nieuws is. het coronavirus is een seizoen virus dat van december tot april ziekte en symptomen veroorzaakt.
Er is geen reden voor paniek, ook niet in de zorg.
De paniek wordt gecreëerd door de valse positieven van de PCR testen. 89% tot 94% van deze PCR testen zijn vals positief, en ze testen NIET op Covid-19.”

Gezien het feit dat geen enkel MENS in Nederland zijn eigendom “Persoon” contractueel erkend heeft bij de Rijksoverheid, want die wordt opgelegd en dus illegaal ten aanzien van het UVRM reglementen, daarom heeft geen een politieker iets  te vertellen
Want daardoor valt iedereen onder het UVRM en niet onder de Nederlandse wetgeving. Artsen,  juristen  en wetenschappers zijn al bezig met dagvaardingen.
Misschien moet mensen is nadenken om collectief aangifte te doen als het er op aankomt.

Via de website van De COVID-19 buitenparlementaire onderzoekscommissie   blijft u op de hoogte van alle hoorzittingen, rechtszaken en andere informatie.

De World Doctors Alliance  worden  gesteund door ruim 87.000 medische specialisten en artsen.

 

Lees Verder...

  StichtingVaccinvrij

Geen opmerkingen: