9/05/2023

WIJ ZIJN DE STORM!

 Hoe het allemaal begon voor de Wakkere bevolking van bezet Nederland en Youri Plate in Schinveld.

Youri Plate en vele Nederlanders kwamen er een aantal jaar geleden achter dat Nederland geen geldige Grondwet heeft die al meer dan tien jaar rond circuleert op social media en indertijd werd ingesproken door Ad van Rooij en Rob Brockhus (RIP Gestorven door ouderdom)


De beide heren, Ad van Rooij en Rob Brockhus, waren goed op de hoogte van wat er toen gebeurde op 13 mei 1940 met de Grondwet, direct na het vluchten van het koningshuis naar Engeland.

De dag des oordeels

Het is nu de hoogste tijd dat we massaal onderzoek gaan doen naar alle verdwenen kinderen die door de beruchte Toeslagenaffaire in het jeugdzorg circuit zijn beland! Dit gaat ons allemaal aan, onze kinderen zijn onze Toekomst!  

Naast de gedupeerde ouders zijn er naar schatting 70.000 kinderen van deze ouders getroffen. Ruim 1.675 kinderen van gedupeerde ouders zijn tussen 2015 en 2021 uit huis geplaatst volgens Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Wij vrezen met grote vreze, dat veel kinderen die uit het zicht zijn verdwenen, terecht zijn gekomen in de kinderhandel.

Waar zijn de verdwenen kinderen werkelijk gebleven?

Politiek Den Haag heeft het vandaag nog steeds niet onder controle!

Mensen ook dit kunnen wij heel groot maken - Samen met Plate TV en een grote menigte zal veel indruk gaan maken bij de bevolking. Daarbij is het een groot dankjewel voor Youri Plate en de strijd die hij voor een ieder van ons geleverd heeft.

Doe het ook voor het jezelf, je familie, je kinderen en alle slachtoffers van de falende (r)overheid!

Zorg dat je er woensdag bij bent, be there!


💜 💜 💜

Datum: Woensdag 6 september 2023

Aanvang LIVE opnames Plate TV: omstreeks 11 uur

Locatie: Kamer van Koophandel, Utrecht

Adres: St. Jacobsstraat 300, 3511 BT Utrecht

 

Geen opmerkingen: