9/29/2023

Dieren vlees met mRNA-vaccins:

 HET LIJKT WEL EEN BEETJE OP ANGSTPORNO

De wef plannen zijn duidelijk:
WIJ mogen over niet al te lange tijd HELEMAAL geen vlees, kip, vis of schaaldieren meer eten. Trouwens helemaal geen voedsel afkomstig van dieren consumeren. 

Maar WIJ zijn nog steeds degenen die bepalen of wij iets willen of niet.  

 Inmiddels zijn er  al een paar bedrijven die met insecten experimenteerden, al failliet:)

En wat heerlijk al die reeën, wild konijn, haas en everzwijnen. Er gaat niets boven vlees wat vrij rond loopt.

 

Een Israëlisch bedrijf wil garnalen mRNA-vaccins geven. ViAqua, een biotechbedrijf, heeft een ‘vaccin’ ontwikkeld dat RNAi (RNA-interferentie) gebruikt om de genexpressie van garnalen te manipuleren.

Het vaccin wordt toegevoegd aan een voedingssupplement dat garnalen moet beschermen tegen een specifiek virus.

Uit onderzoek is gebleken dat het nanovaccin ongeveer 80 procent effectief was.
Waar hebben we dat eerder gehoord?

Het is niet bekend wat de effecten van het consumeren van gevaccineerde garnalen op de mens zijn. Over de risico’s is niets bekend.Waar hebben we dat eerder gehoord?

Als je leest # Israëlisch bedrijf en dan garnalen want een Israëliër eet geen garnalen en óók geen varkens. ViAqua is van plan om in 2024 in India te beginnen met de productie van het vaccin.

 Rabobank is onderdeel van het project.
https://persportaal.anp.nl/artikel/CSN-050923231/-viaqua-therapeutics-kondigt-investering-van-usd-825-miljoen-aan-onder-leiding-van-s2g-ventures-om-op-rna-gebaseerde-oplossingen-in-de-aquacultuur

In 2018 introduceerde Merck Sequivity, een ‘revolutionair’ vaccinplatform voor varkens, waarbij RNA-deeltjes worden gebruikt om de dieren te ‘beschermen’ tegen diverse ziektes.

Vrijwel geen onderzoek beschikbaar over de effecten.
Waar hebben we dat eerder gehoord?

Volgens Merck kan er in slechts acht tot 12 weken een ‘WEF>>veilig en flexibel’ vaccin worden ontwikkeld. Het duurt jaren om traditionele vaccins te ontwikkelen.

Hoewel beweerd wordt dat vaccins die gebruikmaken van RNA-technologie veilig en effectief zijn, is er vrijwel geen onderzoek beschikbaar over de effecten van het eten van vlees van gevaccineerde varkens op het menselijk lichaam. Waar hebben we dat eerder gehoord?

Want het spul zit al bij de gevaccineerden in het lichaam dus ook in de moedermelk.

Onderzoekers van de Iowa State University zijn daarnaast van plan om een mRNA-vaccin te testen op koeien.
In diverse staten zit al wetgeving in de pijplijn die ervoor moet zorgen dat dit soort producten worden voorzien van een waarschuwingslabel.

[Zero Hedge via The Epoch Times]


 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: