9/30/2023

Nederlandse boeren waarschuwen premier Mark Rutte:

 Volgens NSA-bronnen vallen "White Hats" momenteel het basiscomplex Fort McPherson in Atlanta, Georgia aan. Hier voert de Rockefeller citadel van AT&T en CNN nep psychologische operaties uit op de regering Joe Biden.

Om te zien hoe slecht het gesteld is met de psychologen, kun je kijken hoe dom Biden citaten voorleest van zijn autocue. "Einde citaat. Herhaal de regel".

Volgens Canadese inlichtingenbronnen zal de val van Biden gevolgd worden door een soortgelijke actie in Canada. "Justin Castro zal uit zijn functie worden ontheven en vernederd worden voor de ogen van de wereldgemeenschap. De Canadezen, gesteund door de militaire alliantie, wachten op een signaal om in actie te komen," beloven ze.

Nederlandse boeren waarschuwen op hun beurt premier Mark Rutte:

"De protesten zullen doorgaan. We hebben de steun van miljoenen mensen. Er zullen acties komen die Nederland nog nooit heeft gezien.

Het lijkt erop dat het in China ook is begonnen. Mensen komen in opstand tegen de CCP-machine. Banken zijn daar ingestort en de politie was niet in staat om de demonstranten tegen te houden door hun mobiele apparaten op frauduleuze wijze te manipuleren zodat het leek alsof ze "Covid" hadden.

Het Chinese volk zou moeten begrijpen dat George Soros er prat op ging dat zijn mensen China overnamen in 1987. We hadden een video van hem waarop hij dat zei, maar het lijkt erop dat die van onze computers en van het internet is verwijderd. Maar het feit dat het regime daar instemt met de nep pandemie en de bijbehorende buitensporige sociale controle is een duidelijk teken dat ze niet werken voor het Chinese volk.

Een MI6 bron zegt: "De dagen van de G7, G20 en dergelijke zijn voorbij. Hun falen zal tot uiting komen in een economische crisis die leidt tot wereldwijde onrust, vergelijkbaar met wat we nu zien in Sri Lanka."

"Al deze archaïsche premiers zouden gevangen moeten worden genomen en doodgeschoten, samen met al deze oude gewoonten Clear the deck," vervolgde de bron.

Als het regime uiteindelijk valt, zullen de mensen veel schokkende dingen te horen krijgen. Hier zijn enkele aanwijzingen over de aard van de gruwelijke waarheden die aan het licht zullen komen tijdens de openbare rechtszaken en hoorzittingen die zullen volgen op de wereldwijde nederlaag van HMM.

Mel Gibson vertelde de waarheid over pedofielen en kinderoffers...
Het kostte hem zijn acteercarrière. Hij zei dat hij genoeg geld had en zich nergens zorgen over hoefde te maken.

Abonneren: https://t.me/DavidWilcock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: