9/29/2023

Sep .29, 2023 GTB. 1012

 Sep.29,2023
GTB. 1012

ROTE OKTOBER, HET BLOED DRUIPT VAN HET TONEEL.


GROTE VERANDERINGEN OP KOMST IN EUROPA.

In de Usa treedt het opperhoofd van het Pentagon ( GENERAAL MARK MILLIEY) VANDAAG af.. beter gezegd hij wordt opgesloten en voor een tribunaal gebracht. HET IS DE TWEEDE KEER DAT HIJ GEARRESTEERD IS GEWORDEN .Het is namelijk duidelijk geworden dat het hele Hoax gedoe rond de CORONA in elkaar is gezet en geleid is geworden door het PENTAGON. HET IS EEN WERELDWIJDE MILITAIRE OPERATIE GEWEEST WAARBIJ DE WHO EN NWO ZIJN GEBRUIKT GEWORDEN.

Viersterren Generaal Brown neemt het gezag over van het Pentagon en gaat grootschalige zuiveringen uitvoeren. Iedereen die bewust heeft meegewerkt met de Corona hoax en het daarmee verbonden valse inentingsprogramma zal gearresteerd worden en berecht worden in tribunalen.
Velen zullen gaan hemelen, want op verraad staat de doodstraf.

Zelinskyy is naar de States geweest om 24 miljard dollar te krijgen van het Pentagon, Maar die hebben de kranen dicht gedraaid, geen geld meer voor de Ukraine.

Er zijn bewijzen dat zij zelf de marktraket afgeschoten hebben en de russen de schuld in hun schoenen hebben geschoven De geldbuidel zit nu dicht.
Ook Polen levert geen wapens en munitie meer

Soros en Murdock, de kranten magnaat nemen beiden morgen ontslag. Je hebt nu kans dat de reporters de waarheid gaan schrijven.
En verder heeft de MI 6 gedreigd atoomraketten op Washington, Genf ( Geneve) en Tel-Aviv te gooien indien niet onmiddellijk alle verantwoordelijken voor de getrachte covid injectie moord opgepakt worden en geexecuteerd worden. Dat is een zeer zwaar dreigement.

Verder heeft de M I 6 geëist, dat de president van Ierland en de koning Charles de derde van Engeland voor de BBC MOET VERKLAREN WELKE MISDADEN ZIJ TEGEN DE MENSHEID HEBBEN GEPLEEGD.
Indien zij geen gehoor geven volgen geëigende juridische stappen. Daarmee heeft het Koningshuis het dan gehad.

( gtb. Ben benieuwd wat er verder nog allemaal in de pan zit voor de Oranjes met hun jachtpartijen )
Gedeelten hiervan zijn opgetekend uit de annalen van Benjamin Fulford.


GTB.

Geen opmerkingen: