9/27/2023

Het aftellen in de USA is begonnen!

 Republiek hersteld via een GCR vanaf 27 september 2023

 


Judy-opmerking:

Het aftellen begint: https://gazetteller.com/bombshell-the-countdown-begins-the-collapse-of-the-cia-the-return-of-trump-and-the-final-blow-to-global- deep-state-elites/
Mondiale financiële crisis: Alle rekeningen bij lokale, commerciële en internationale banken zijn gesloten, terwijl diezelfde banken de opnames van de Amerikaanse fiat-dollar aan banden legden, wat chaos veroorzaakte onder de Deep State Elites en bedrijven die zich bezighielden met het witwassen van geld.
Bereid je nu voor: Dr. Steven Greer: “Je hebt geen idee wat ze doen...” BEREID NU VOOR! | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)
EBS, Global Martial Law, Redemption Centers: https://gazetteller.com/update-ebs-alert-global-martial-law-takeover-redemption-centers-revealed-gitmos-secret-tribunals-gesara-nesaras-impact-qfss -verborgen waarheden

Het ministerie van Justitie heeft Smartmatic (stemmachines die verkiezingen manipuleren) aangeklaagd voor het witwassen van geld. Breken! Patrick Byrne > 'Grootste nieuws sinds 3 november 2020'!! – Een must-video | Opinie – Conservatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)
dinsdag. 26 september Intel, Ward en Johnson: LIVE – Derek Johnson & Charlie Ward ENORME Intel: “Derek Johnson updatet '26 september 2023’ | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)
Johnson: Op zondag. Op 24 september tekende het Quantum Information System een ​​vijfjarig contract met het Ministerie van Defensie en Speciale Operaties, terwijl het Huis van Afgevaardigden de fiat digitale munteenheid van de Federal Reserve neerhaalde.
Charlie Ward: Het militaire Doomsday-vliegtuig met POTUS verliet Camp David ongeveer een uur geleden (op dinsdag 26 september). De voortzetting van de regering vond plaats in Temple Texas en Reno Nevada, niet in Washington DC.
Dr. Jan Halper Hayes legt het allemaal bloot – de informatie die je niet mag missen: het leger is altijd betrokken geweest bij het plan voor de continuïteit van de regering en wij, het volk, moeten erbij betrokken worden. https://beforeitsnews.com/alternative/2023/09/dr-jan-halper-hayes-she-exposes-it-all-the-intel-you-cant-afford-to-miss-video-3799753.html

wo. 4 oktober EBS-test: FEMA zal dit najaar, in coördinatie met de Federal Communications Commission (FCC), een landelijke test uitvoeren van het Emergency Alert System (EAS) en Wireless Emergency Alerts (WEA). De nationale test zal uit twee delen bestaan, waarbij de WEA- en EAS-mogelijkheden worden getest. Beide tests beginnen op woensdag 4 oktober om ongeveer 14.20 uur ET https://www.fema.gov/press-release/20230803/fema-and-fcc-plan-nationwide-emergency-alert-test -4 oktober 2023 HAL TURNER: 4 oktober TEST van het noodwaarschuwingssysteem, landelijk. Nee, het is niet de Zombie-apocalyps! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com) Het verontrustende verband tussen de EBS van 4 oktober en de CCP – Interview met Todd Callender | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)

Een FBI-document zegt dat Epstein voor de FBI werkte.
Bill Clinton had een affaire met Monica Lewinsky. Klopt, maar de grotere misdaad was dat hij ongeveer 27 keer op het eiland Epstein vloog.
Trump was in staat iets te doen waarvan niemand dacht dat het mogelijk was: een einde maken aan Roe v. Wade. 52 jaar lang praatten mensen, gaven enorme hoeveelheden geld uit, maar kregen de klus niet geklaard. Dankzij de drie grote rechters van het Hooggerechtshof die Trump heeft aangesteld, is deze kwestie teruggestuurd naar de Verenigde Staten, waar alle rechtsgeleerden van beide kanten vonden dat dit zo zou moeten zijn. Nu heeft de Pro Life Community een ENORME ONDERHANDELINGSKRACHT.

Oprah en meerdere andere beroemdheden hebben hun daken slechts enkele maanden vóór de brand in Maui gemoderniseerd. Hun herenhuizen bleven onaangetast door de branden die vermoedelijk opzettelijk waren veroorzaakt door Direct Energy Weapons (DEWS).

 Op ma. 25 september werd Generaal Mark Milley gearresteerd en naar GITMO gebracht: https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=229799

* De aanhouding van generaal Mark A. Milley

De Witte Hoeden hopen dat de arrestatie van de voormalige voorzitter van de gezamenlijke stafchefs, generaal Mark A. Milley, door het militaire echelon van de Zwarte Hoed zal sijpelen en ervoor zal zorgen dat deze twee keer zal nadenken alvorens blinde trouw te zweren aan een onwettige president, wetende dat zelfs zijn hoogste rang , kon de langstzittende leider niet ontsnappen aan de constitutionele rechtvaardigheid.
Zoals gisteren gemeld, hebben Amerikaanse mariniers de 65-jarige Milley in Virginia aangehouden. Sindsdien hebben we vernomen dat de arrestatie plaatsvond op de Arlington National Cemetery – niet op de woonplaats van Miley – waar hij van plan was respect te betuigen aan een gevallen kameraad. Onze bron zei dat de operatie het resultaat was van jaren van arbeid en duizenden manuren die begonnen kort na de verdrijving van Milley uit het Pentagon in mei 2021.


Na Milley's zonder pardon uit het veld gestuurd te zijn, bracht generaal Berger hem voor president Trump, die antwoorden eiste op de vraag waarom Milley op J6 de kant van Nancy Pelosi had gekozen en een leger van 'Never Trumpers' binnen het Amerikaanse leger aan het verzamelen was. Naar verluidt bezorgde Trump Milley de pak slaag van zijn leven. Toch hield Milley vol dat hij zijn president niet had verraden, en zei dat hij in het geheim undercover werkte om moerasratten te ontmaskeren die de strijdkrachten teisteren. Milley vertelde Trump dat hij “zo dicht” was bij het blootleggen van corruptie toen de mannen van generaal Berger hem in het Pentagon belaagden. Milley beschuldigde generaal Berger ervan een Deep Stater te zijn en waarschuwde Trump om voorzichtig te zijn en voorzichtig te spreken in de aanwezigheid van generaal Berger. 
President Trump deed de beschuldiging af als een belachelijke insinuatie, maar hij vond het ook moeilijk om te geloven dat Milley, die sinds 1980 het uniform en de natie had gediend en verschillende succesvolle militaire campagnes had geleid, zou zich tot de duistere kant wenden en de Deep State-agenda omarmen. Hij en generaal Berger zouden verschillende avonden doorbrengen met het bespreken van Milley's toekomst en lot terwijl Milley achter de tralies zat in een JAG-holding in Pensacola, Florida.
Daar zat hij terwijl generaal Berger Trump smeekte Milley's reis naar Guantanamo Bay te bespoedigen om terecht te staan ​​wegens verraad. Vijandelijke strijders, zei generaal Berger, verdienden geen clementie. Trump had een ander idee en zou later een hoge prijs betalen voor zijn heterodoxe opvattingen.
Hij liet Milley voorwaardelijk vrij en hield hem aan een intrekbare riem, waardoor hij kon worden binnengehaald en opnieuw gearresteerd als hij Trump belasterde of betrapt werd terwijl hij met Deep Staters sprak zonder het gesprek op audio vast te leggen. President Trump stond Milley toe zijn rang te behouden, maar ontzegde hem verdere toegang tot het Pentagon, dat onder voorlopige controle stond van de Witte Hoeden.

Ondertussen heeft generaal Berger, die zich fel verzette tegen de beslissing van Trump, bewijs gevonden dat veel van Milley's medailles en linten onverdiend waren, en verhalen over zijn heldendaden in flagrante fictie of overdrijvingen in de strijd. 
Bovendien hielden de mannen van generaal Berger toezicht op een clandestiene ontmoeting tussen Milley en Chuck Schumer, die Milley niet opnam en ook niet rapporteerde aan president Trump. Deze gebeurtenissen vonden plaats binnen een week na zijn vrijlating in juni 2021.
Toen generaal Berger zijn bevindingen presenteerde en zei: “U zou mij een groot plezier doen, meneer de president, als ik hem nu persoonlijk kan pakken”, stemde Trump ermee in en zei: “Het lijkt erop dat hij een heel, heel slechte kerel is. Ons land heeft nu meer verraders zoals we ooit hebben gezien. Ik wil dat hij levend is.”

 

Geen opmerkingen: