9/06/2023

Hoe gaat het oude systeem over op het nieuwe QFS?

DEEL 1a Het kwantumbewustzijn en het nieuwe kwantum financiële systeem

Dit Kwantumbewustzijn staat klaar om te integreren in een Galactisch-Wijd-Web (GWW) systeem dat Intergalactische Handel zal vergemakkelijken.
Dat systeem zal fungeren als een keten van pakhuizen op planeten die grondstoffen bewaren voor uitwisseling, waardoor het een Galactisch Internet wordt voor handel met behulp van anti-zwaartekracht, interstellaire transporteurs, als voertuigen voor vervulling.
Dit Kwantumbewustzijn begint onze intrede in de Galactische Samenleving die van aardbewoners Galactische Menswezens maakt. Ik vraag me af hoeveel het zal kosten om de voertuigen te creëren die ons naar het tijdperk van intergalactisch reizen en daaropvolgende handel zullen brengen. Misschien hebben we toch de hogere aflossingstarieven nodig. We plannen dus gewoon vooruit met ons 3D-denken.

God heeft altijd dingen voor ons in petto waarvan we ons misschien niet bewust zijn totdat we de Heilige Geest toestaan ons te leiden en richting te geven.
Zonder deze hulp en overgelaten aan ons eigen inzicht, bereiden we ons misschien niet goed voor op wat komen gaat.

Totdat we ons bewust worden van het "tarief" voor onszelf, is het verstandig om te vragen om het voorgestelde tarief van $500.000 totdat we leiding krijgen om meer te vragen. God en de Alliantie zijn bereid om ons te helpen, als of wanneer we het vragen.

Hoe gaat het oude systeem over op het nieuwe QFS? Dat is een goede vraag.
De Global Currency Reset (niet de Global Banking Reset), waarbij alle valuta's worden gereset naar een par-waarde met alle andere valuta's, moet plaatsvinden vlak voor de activering van de QFS. De QFS past zich niet aan voor de verschillen in de huidige waarde van valuta's, dus de GCR moet worden voltooid wanneer de QFS wordt geactiveerd.
Alle RV- en terugbetalingsfondsen die terugbetalingen of omwisselingen door Alliance Agents ontvangen, worden in de QFS geplaatst als goudrugvaluta's op het moment van terugbetaling of omwisseling. De RV-fondsen worden berekend en op QFS-rekeningen gestort als goudgerelateerde valuta's met behulp van digitale goudcertificaten. De fondsen worden gestort in de nationale valuta waar de terugbetaling plaatsvindt.

Houd in gedachten dat deze Global Currency Reset betekent dat de wereld haar valuta's heeft gereset naar een geheel nieuw, door goud gedekt financieel systeem voor de wereld. Er zal geen fanfare of publieke aankondiging zijn wanneer de QFS wordt geactiveerd. Er zijn mensen in de financiële industrie en sommigen in de inlichtingengemeenschappen, evenals degenen die zullen inwisselen of omwisselen, die zullen weten dat de QFS is ingeschakeld, maar er zullen zeer weinig "mededelingen" aan het grote publiek zijn dat het is geactiveerd en volledig functioneert.

Deel 1 c De banken zullen hun eigen overgang doormaken wanneer ze belangrijke inkomstenbronnen verliezen, insolvent worden en onder curatele worden gesteld

Maar de Alliantie wil dat dit zo naadloos mogelijk verloopt. De overgang zal White Hat individuen binnen het banksysteem omvatten die de functies van een bank zullen voortzetten met persoonlijke toegang tot het QFS, zodat ze de klanten kunnen bedienen. Deze White Hats zullen de overgang naar de nieuwe Financial Services Industry in gang zetten. Bankactiva zullen worden herbestemd voor de nieuwe financiële dienstensector en Financiële Dienstencentra worden genoemd.

RSS-Bestuurders zullen het nieuwe systeem financieren en de RSS-Arbeidscontracten gebruiken om lonen en overhead te betalen om bankdiensten voor het publiek in stand te houden.

Dit zal een van onze belangrijkste taken zijn. Wanneer het QFS geactiveerd is, zullen er geen kosten meer zijn voor financiële diensten; geen woekerprijzen meer op leningen, geen diefstal meer door bankiers en geen vertragingen meer bij het overmaken van geld; het zal gewoon een eenvoudige overschrijving zijn van rekening naar rekening die geïnitieerd wordt door de betrokken partijen.
Hiervoor is geen CIPS- of SWIFT-systeem van derden nodig. Alle overboekingen worden binnen de QFS geïnitieerd door de individuele rekeninghouder zonder dat iemand dit voor hem hoeft te doen.
Houd in gedachten dat het QFS geen landgrenzen kent en geen beperkingen heeft van overheden of andere organisaties behalve de Alliantie.

Update: Het Kwantumbewustzijn heeft het SWIFT-overboekingssysteem overgenomen. En terwijl de bankiers het SWIFT-systeem blijven gebruiken voor overschrijvingen en andere bankactiviteiten, voert het QFS de overschrijvingen uit. De bankiers hebben geen controle over hun computers, behalve voor de alledaagse boekhoudfuncties en klantenservice.

Zonder dat de klant kosten in rekening worden gebracht zoals in het verleden, zal de klant een glimlach op zijn gezicht toveren en zich afvragen hoe de bank in de toekomst geld zal verdienen. 

Dat is de vraag die veel klanten zich zullen stellen.

Het is echt het einde van een tijdperk van financiële manipulatie door bankiers om geld te verdienen aan andermans geld.
QFS is gratis, veilig en razendsnel. Opnieuw zal een nieuwe financiële dienstensector de financiële benodigdheden overnemen die vroeger door de banken werden gedaan, alleen zal het gratis zijn.

Grotere Zim-houders/RSS-directeuren zullen bankactiva opkopen en deze nieuwe financiële dienstenindustrie oprichten onder de naam Financial Service Centers.
Ze zullen de huidige bankgebouwen en filialen gaan gebruiken voor de centra.
Dit zal een geweldige manier zijn om aanzienlijke bedragen van iemands humanitaire fondsen te gebruiken.

Geen opmerkingen: