9/07/2023

Hier zijn slechts enkele bestanddelen :

Hier zijn slechts enkele vaccinbestanddelen die in routinematige vaccins zitten. 

 

De nieuwe Covid-vaccins zijn nog erger ..🤢 ⚰️

◾️Formaldehyde/Formalin - Zeer giftig systematisch gif en kankerverwekkend.

◾️Betapropiolactone - Giftige chemische stof en kankerverwekkend. Kan de dood of blijvend letsel veroorzaken na zeer korte blootstelling aan kleine hoeveelheden. Bijtende chemische stof.

◾️Hexadecyltrimethylammonium bromide - Kan schade veroorzaken aan de lever, hart en bloedvaten en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.

◾️Aluminum hydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten - Neurotoxine. Brengt het risico met zich mee van langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekten, Alzheimer, dementie en autisme. Het dringt de hersenen binnen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.

◾️Thimerosal (kwik) - Neurotoxine. Induceert celbeschadiging, vermindert de oxidatiereductieactiviteit, celdegeneratie en celdood. In verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie en autisme.

◾️Polysorbate 80 & 20 - overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee, waardoor het de hersenen kan binnendringen.

◾️Glutaraldehyde - Giftige chemische stof die gebruikt wordt als ontsmettingsmiddel voor hittegevoelige medische apparatuur.

◾️Fetal runderserum - Geoogst van foetussen van zwangere koeien vóór de slacht.

◾️Human Diploïde Fibroblastcellen - geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA kan interageren met ons eigen DNA.

◾️African Green Monkey Kidney Cells - Kan het SV-40 kankerverwekkende virus dragen dat al zo'n 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.

◾️Acetone - Kan schade aan nieren, lever en zenuwen veroorzaken.

◾️E.Coli -<< Ja, dat lees je goed.

◾️DNA van varkenscircovirus type-1.

◾️Human embryonale longcelkweken (van geaborteerde foetussen)

Je kunt al deze ingrediënten bekijken op de website van het CDC.

https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

De beste behandeling voor door vaccinatie veroorzaakte myocarditis

De meest fundamentele behandeling voor myocarditis is magnesiumchloride en chloordioxide.

-Magnesium omdat myocarditis een ontsteking van het hartweefsel is. Magnesium controleert en smoort het ontstekingsvuur en is 'het ultieme hartmedicijn'.

-Als je ooit met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht met een hartaanval, kan intraveneus magnesium je leven redden.

-Chloordioxide moet in de eerste plaats worden gebruikt voor myocarditis, omdat myocarditis meestal wordt veroorzaakt door bacteriën en andere ziekteverwekkers, die gemakkelijk door chloordioxide kunnen worden verwijderd.

-Chloordioxide vermindert ook ontstekingen.
-Het brengt zuurstof naar het hartweefsel.

-Het is belangrijk om te weten dat chloordioxide voorkomt dat spikeiwitten zich hechten aan ACE2-receptoren op bloedvaten.

Geen opmerkingen: