8/31/2023

Scalar Wolken , maar zo werkt het 🤔

    Geoengineering-Chemtrails-H.A.A.R.P

ja en dit is hoe het hervestigingsplan Agenda 2030 werkt :
Gebieden worden onbewoonbaar verklaard , ja het klimaat is de schuldige ...
en daarmee nog een agendapunt afgehandeld :
Je zult niets meer bezitten: je huis en alles wat je bezit zal worden weggevaagd door "het klimaat", de verzekeringen zullen niet in staat zijn om alles te betalen. Je zult gedwongen zijn om afhankelijk te zijn van de staat...

Zal de val zich sluiten?  Ik zeg nee echt niet :)

MAAR HET IS WEL WOEST IN DE WERELD WIJD MOMENTAAN  

Italië, Varesotto: In de gemeente Cavaria con Premezzo dreigt de rivier de Arnetta overstroomd te raken en wordt de evacuatie van een aantal mensen in het gebied Premezzo Bassa-Cantalupa geëvalueerd.
-
Een verwoestende onweersbui heeft vandaag Koper in Slovenië getroffen.
-
Hurricane Idalia bereik de kust en heeft aan kracht toegenomen .
-
ALERT - Oostenrijk ! Verwoestende modderstromen door overstroming in Innsbruck, Tirol
-
Idalia kwam gisteravond aan land in het westen van Cuba net voordat het een orkaan werd en liet een grote hoeveelheid regen achter in gebieden zoals Pinar del Río en Havana. Sommige gebieden hebben vandaag nog steeds last van de storm
-
Slovenië: De zware stortbuien die een paar dagen geleden een groot deel van Slovenië bedekten, richten vandaag schade aan in Primorska.
-
Zware ongewone regenval in
Israël, Argaman Beach in Netanya, de afvoersystemen kunnen de belasting niet aan
.-
Orkaan Idalia komt aan in Florida. Stormvloed in Horseshoe Beach, FL is bijna 3 meter ho
-
Terwijl orkaan Idalia over Florida trekt, nadert orkaan Franklin Bermuda en supertyfoon Saola trekt richting Hongkong


Het weer wordt al beïnvloed sinds de jaren 1960

Weet je wanneer mensen je sceptisch aankijken als je het hebt over geo-engineering of klimaatbeheersing? Veel domme mensen associëren deze termen nog steeds met samenzweringstheorieën.

De Amerikaanse zender CBS berichtte 9 jaar geleden al over lasers die werden gebruikt als "klimaatveranderaars" in de Vietnamoorlog.


Elektromagnetische golven die door radioapparatuur worden gepulseerd, vormen wolken:

1 - Elektrisch geladen nanodeeltjes (zoals in smart dust, gemaakt van polymeren die door vliegtuigen worden gesproeid) binden waterdampmoleculen aan hun oppervlak (ze zijn hygroscopisch = trekken water aan).

2 - De uitgezonden gepulseerde elektromagnetische (radio)golven (veroorzaakt door Haarp, Nexrad, mobiele radio, StarLink, etc.) interageren met de nanodeeltjes en brengen ze in trilling.

3 - Omdat de waterdampmoleculen gebonden zijn aan de nanodeeltjes, bewegen ze automatisch mee op het ritme van de gepulste elektromagnetische golven.

Het resultaat zijn deze wolkenformaties in de typische "frequentiepatronen / ribben / lijnen / golven" die nu bijna dagelijks aan de hemel kunnen worden waargenomen.

En NEE, dit zijn GEEN schapenwolken.

Deze foto is genomen op zondag 23 juli 2023, om 10 uur 's ochtends, in het noordwesten van Zwitserland, vlakbij de grens met Duitsland.

Geen opmerkingen: