8/28/2023

Gevaccineerden reageren sterker op lage frequenties:

 Uit het bloedonderzoek van dr. Ana Maria Mihalcea blijkt dat bloed van gevaccineerden sterker reageert op lage frequenties. Ze ontdekte nanodeeltjes zoals hydrogels die bloedcellen gebruiken om een “synthetisch netwerk” te creëren en “mensen van binnenuit in cyborgs te veranderen.”
Dit roept vragen op in hoeverre dit onderdeel is van de transhumanistische agenda en militaire programma’s, die gericht zijn op het beheersen van het menselijk brein. 

- Nanodeeltjes ook in insuline en tandheelkundige anesthesievloeistof!

Dr. Ana Maria Mihalcea presenteert aan de Australische Maria Zeee Uncensored haar bevindingen van het lopende bloedonderzoek waarbij ze betrokken is.  
Dit onderzoek richt zich op de bloedklonters die men bij zowel niet als wel gevaccineerden aantreft, de aanwezigheid van zelf-assemblerende nanotechnologie en in welke mate frequenties invloed hebben op lichaam en geest.
Ze ziet opmerkelijke parallellen tussen haar ontdekkingen en de militaire programma’s om het menselijk brein te beheersen.
Daarbij lijkt bloed van ongevaccineerden minder beïnvloedbaar te zijn door lage frequenties.

“Wat we ontdekten is dat het bloed van ongevaccineerden een specifieke gevoeligheid heeft om gemanipuleerd te worden door deze extreem lage frequentie.”

Het lijkt erop dat  ongevaccineerden daarmee ook ongevoeliger zijn voor de op deze lage frequenties gebaseerde mind-control en de door DARPA ontwikkelde neurowapens.
Ze toont allerlei artikelen waaruit blijkt dat ze al ver gevorderd zijn met de ontwikkeling daarvan. Haar team heeft ook testen met 5G gedaan, maar die laten niet hetzelfde resultaat zien.

4 tot 7 Hz is de frequentie van de droomstaat en het onderbewustzijn en deze kan met lage frequenties geprogrammeerd worden. Mihalcea stelt: “Het leger heeft de fysieke controle van het brein lange tijd bestudeerd.” Volgens haar heeft HAARP 50 keer meer energie om de hersenfunctie te overschrijven.

Ze ziet recentelijk nieuwe processen die niet eerder zijn waargenomen en nu versneld plaatsvinden, waarbij dr. Ana Maria Mihalcea zich afvraagt of men de frequenties heeft veranderd die dit kunnen beïnvloeden. De nog levende mensen wiens bloed met de klonteringen is onderzocht, krijgen te maken met meerdere beroertes of verstoppingen in de bloedvaten rond het hart. “Ik denk dat het zeer verontrustend is.”

DARPA heeft studies gedaan hoe men met technologieën de gedachten van mensen kan overheersen, veranderen of uitschakelen. Of om het als een wapen te gebruiken.

 

Geen opmerkingen: