8/29/2023

Op zoek naar een echte reisgenoot:

 OUDE ZIELEN


Oude zielen zijn gedifferentieerde zielen omdat ze niet op deze wereld zijn om naar schijn te leven. Ze volgen het sociale script niet en zijn niet bereid om gewoon te gaan waar de meeste mensen gaan, vooral als het tegen hun wil ingaat.
De oude ziel draagt ​​de ervaring van de voorouders, dus alles wat ze doet is volgens haar intuïtie.
Voor haar werkt de synchroniciteit van het leven en zet alles op zijn plek.
Ze lijken misschien eenzaam, maar in werkelijkheid zijn het sterke zielen die zo diep in contact zijn met zichzelf dat ze niet veel tijd doorbrengen in het gezelschap van mensen die niet op jou afgestemd zijn.

Ze respecteren diversiteit, ze leven met verschillen, ze weten dat iedereen iets te leren heeft, maar ze mengen zich niet met wat voor hen niet logisch is.
Oude zielen lijken moeite te hebben om liefde te vinden. Dit gebeurt omdat het geduldige zielen zijn.
Ze weten hoe heilig een relatie is, en daarom willen ze nooit bij iemand zijn "alleen maar om te zijn".
Oude zielen willen meer dan gezelschap, ze willen aanwezigheid en zielsaanwezigheid!

Ze zijn op zoek naar een echte reisgenoot, iemand die de wens koestert om zich te ontwikkelen en te groeien in een relatie.
De liefde van Ancient Soul zit diep.
Het zijn authentieke zielen die iemand op hetzelfde niveau willen, iemand die niet bang is om te zijn wie ze zijn en die hun individualiteit respecteert, iemand die niet bang is om hun wereld te onthullen, te praten over hun pijn, hoop en problemen.
Het zijn zielen die de nuances en valkuilen van een relatie kennen, dus er valt niet mee te spotten als het om relaties gaat.
Ze lopen weg van oppervlakkige, egocentrisch of egoïstische mensen.

Maar van dit alles weet de Oude Ziel het meest over de kracht en kracht van liefde.
Ze hebben hem al ontelbare keren ontmoet op hun eeuwige reis en weten dat deze kracht in henzelf en in elke persoon leeft.
Daarom moet voor hen de relatie gebaseerd zijn op de kracht van dit gevoel, dat zin geeft aan het leven en de groei en evolutie van iedereen stimuleert.
Een oude ziel zoekt een relatie met dezelfde volwassenheid en wijsheid die ze in zich draagt.
Het kan even duren, want met minder nemen ze geen genoegen.

Maar zulke zielen ontmoeten elkaar altijd, en wanneer die ontmoeting plaatsvindt, manifesteert ware liefde zich en maakt al het wachten goed.

Auteur Wilhelmus de lang

Geen opmerkingen: