8/31/2023

GAME OVER VOOR DE UK VACCINE FANATICS:

GAME OVER VOOR DE VACCINE FANATICS - Ze konden de lijken niet eeuwig verbergen

In het Verenigd Koninkrijk heeft het Office of National Statistics zojuist een bijgewerkte dataset vrijgegeven Death by Vaccination Status, England met gegevens voor 2023 tot mei.

                                        ons.gov.uk/releases/death...

            Afbeelding
 

Deze zojuist gepubliceerde gegevens laten zien dat er van januari tot mei 2023 8.766 Covid-doden waren in Engeland

8.330 sterfgevallen (95,03%) waren mensen die gevaccineerd waren

436 sterfgevallen (4,97%) waren mensen die niet gevaccineerd waren.


Dat was het. De laatste kaart die de vaccinpushers hadden om uit te spelen, de bewering dat de injecties covid-doden hebben voorkomen, is gesneuveld.

Maar het is nog erger.

De zojuist vrijgegeven gegevens laten ook zien dat de gevaccineerden oververtegenwoordigd zijn in sterfgevallen door alle oorzaken.

De Britse gegevens zijn de beste ter wereld en met deze laatste gegevens moeten alle resterende mandaten worden beëindigd en moet het vaccin vandaag nog van de markt worden gehaald.

Het zou misdadig nalatig zijn om toe te staan dat nog iemand wordt geïnjecteerd na vandaag, nu deze gegevens zijn gepubliceerd.

Je zou verwachten dat dit verhaal vandaag op de voorpagina's van de kranten zou staan. Maar verbazingwekkend genoeg zwijgen de media weer.

De media zijn ofwel omgekocht als betaalde lakeien van Big Pharma, niet in staat om de gegevens te begrijpen of te laf om de feiten te publiceren. Wat is er met de journalistiek gebeurd? 

Het Australische bureau voor de statistiek heeft ook vergelijkbare gegevens, maar weigert ze te publiceren. Ik vraag me af waarom?
 

 Bronnen: https://x.com/ckellyuap/status/1695221316583133381?s=46&t=IYtbB7yDBtpeF0XMYH1PuA

https://www.ons.gov.uk/releases/deathsinvolvingcovid19byvaccinationstatusenglanddeathsoccurringbetween
1april2021and31may2023

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Geen opmerkingen: