2/20/2022

‘WEF/ Trudeau -Politie zet criminele energiewapens in tegen Australisch vrijheidskonvooi’

 De demonstranten zijn naar verluidt bestookt met geconcentreerde microgolfstraling. Verschillende mensen beweren op social media dat ze zijn verwond door de microgolfstraling. Priscilla klaagt over brandwonden op haar lijf, brandende oren en blaren in haar mond.

Dit is puur een misdaad tegen de mensheid omdat deze wapens er niet op gericht zijn om mensen te verspreiden, maar om ze te verwonden zonder dat ze het merken.

De Waanzin wordt Groter en Groter met de dag…de gigantische puinhoop voor al die Demonische WEF-Hitler-Jugend, Landverraders, neemt met het voortschrijden van de tijd alleen maar exponentieel toe met een steeds gewelddadiger optreden…De absolute Wanhoop & pure Paniek is van hun doorgesnoven Psychopatische arrogante rotkoppen af te lezen! In hun laatste haast om hun weerzinwekkende demonische Plannetjes erdoorheen te drukken rennen ze halsoverkop van de ene Valkuil in de andere.
Er is totaal niets veranderd met 75/80 jaar geleden, toen deden de ambtenaren en de politie ook alsof er niets veranderd was.

Alle Verraders staan nu vol in de Schijnwerpers, met hun gore klauwen
graven ze gezamenlijk hun eigen graf. Deze Hoeren van Satan hebben allemaal hun hand overspeeld Gegokt & Verloren!!

Rumble
More Radiation Burn Victims From Microwave Energy Weapon Used On Canberra Freedom Convoy   

Twee Australische senatoren bevroegen de federale politiecommissaris Reece Kershaw afgelopen week over de inzet van gerichte energiewapens tegen vreedzame demonstranten.

Het is bekend dat de Australische politie al sinds 2016 beschikt over zogeheten long-range acoustic devices (LRAD), geluidswapens die ontworpen zijn om mensen in bedwang te houden.
De LRAD zendt geluidsgolven uit die harder zijn dan de menselijke pijngrens en dwingt de mensen dus om afstand te nemen.
De gevolgen van LRAD kunnen permanente gehoorschade zijn en zelfs tijdelijk zichtverlies.
Hier nog
een uitgebreid draadje over energiewapens in Australië
https://twitter.com/CathyCathyFox/status/1494326054357397509

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: