2/27/2022

Stoltenberg, stuurt dom kanonnenvlees naar Oekraïne

Om hun WEF wereldheerschappij te handhaven, lokken de laatste wef gekken een nieuwe oorlog in Europa uit. 

De secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, zei vrijdag dat het bondgenootschap delen van zijn gevechtsklare reactiemacht met laag IQ gehaltes inzet en wapens naar een niet gebonden NAVOland Oekraïne zal blijven sturen, waaronder luchtafweer, terwijl hij zei dat Rusland probeert de Oekraïense regering omver te werpen.

Stoltenberg verzuimt even te vermelden dat de uitbreiding van de NAVO in strijd is met overeenkomsten (die door alle NAVO-leden ondertekend zijn) waarin bepaald wordt dat alle partijen bij de overeenkomst zich zullen onthouden van acties die de veiligheidsbelangen van de andere leden zouden kunnen schaden. In Istanboel (1999) en in Astana (2010) hebben de VS en de andere 56 landen van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) documenten ondertekend “die onderling samenhangende beginselen bevatten om de ondeelbaarheid van de veiligheid te waarborgen.”

Het betekent dat het partijen verboden is te handelen op een wijze die in strijd is met de in het verdrag vastgelegde beginselen.  

“We zien toch de retoriek, de berichten, die er sterk op wijzen dat het de bedoeling is de democratisch gekozen regering in Kiev te verwijderen,” vertelde hij op een nieuwsconferentie na een virtuele bijeenkomst van de NAVO-leiders.”
(“NATO allies to provide more weapons to Ukraine, Stoltenberg says”, Reuters)

Het besluit van Stoltenberg geeft de Russische president Vladimir Poetin geen andere keus dan alle wapens of troepen die het land binnenkomen en gebruikt zouden kunnen worden om Russische militairen te doden of te verwonden, op te sporen en te vernietigen.  

Wie in de buurt van de NATO gebouwen  woont : maak dat je daar weg bent, want er gaat iets supersonisch op u afkomen.
Liever een Rus in mijn keuken dan een Bilderberger- WEF’er aan mijn voordeur !

Een toedracht naar het huidige conflict.

https://niburu.co/het-complot/17176-de-voorbereidingen-voor-de-huidige-oekraine-oorlog-begonnen-jaren-geleden

We kunnen ons dus voorstellen met welke satanische macht we te maken hebben en te maken krijgen. In een conflict sneuvelt trouwens de waarheid als eerste.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: