2/19/2022

Reiner Füllmich: ‘Overheden zijn overgenomen door het WEF’

Reiner Füllmich: ‘Alle overheden zijn overgenomen door het World Economic Forum’

 füllmich 

Het eerste ‘corona-tribunaal’ is in volle gang.

Tijdens de openingspleidooien deed advocaat Reiner Füllmich een opmerkelijke uitspraak over onze overheden.

Dezelfde mensen die er 12 jaar geleden voor hebben gezorgd dat de Mexicaanse griep, die een milde griep bleek te zijn, werd uitgeroepen tot een pandemie door de definitie van het woord pandemie te veranderen, hebben deze coronapandemie gecreëerd, zei Füllmich.

Eén van de doelen van de pandemie was het afleiden van de aandacht van de frauduleuze activiteiten van hun financiële industrie, oftewel de financiële maffia, die zichtbaar waren geworden door de Lehman-crisis. De ‘coronaplandemie’ dient hetzelfde doel, lichtte de advocaat toe.

Als we hun activiteiten destijds onder de loep hadden genomen, dan zouden we tot de ontdekking zijn gekomen dat ze onze staatskas al decennialang plunderen, voegde hij toe.  

De financiële maffia kon haar gang gaan omdat politici medeplichtig zijn en van de misdaden profiteren, aldus de advocaat hier op Twitter.

Deze “WEF- poppetjes” opereren al héél lang in het duister, maar hun wandaden zijn bekend bij Klaus Schwab en kornuiten. Dat is ook precies de reden, waarom deze lieden doen wat zij doen.

Europa is inmiddels een financiële puinhoop.

Het geld is op. En dat is zéker niet uitgegeven aan de bevolking van Europa.

Denk maar aan een aantal jaren geleden, toen de Nederlandse pensioenpot zomaar even werd overgedragen aan Brussel. Wat een schande. In die pot zat het geld, gespaard door de hardwerkende Nederlanders.

Dit is gore diefstal en had al lang bestraft moeten worden.

Er werd en wordt steeds beweerd, dat het geld op is, omdat WIJ met z’n allen te veel geld zouden hebben geconsumeerd.

Dat is een flagrante leugen.

Zeker in Nederland worden wij als burgers al heel lang financieel kort gehouden.

De kleine groep super rijken is, zeker de afgelopen jaren, alleen maar rijker en rijker geworden.

Reiner Fuellmich MOET deze rechtszaken winnen en er dan gelijk voor zorgen, dat deze criminelen niet alleen van hun vrijheid worden ontdaan, maar ZEKER ook van hun bezittingen.

 

Geen opmerkingen: