2/23/2022

Oekraïne heeft sinds 1991 geen grensregistratie!!

 Alexander Panin verzenden vanuit Central News:


DIT IS BM!!! Belangrijk, interessant, spannend!!!!
De secretaris-generaal van de Verenigde Naties heeft verklaard dat Oekraïne sinds 1991 geen grensregistratie meer heeft aangevraagd, dus de staat Oekraïne bestaat niet....
En wij weten er niets van!!!


:07.04.2014 VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon heeft een verbazingwekkende verklaring afgelegd, waarvan de verspreiding in Oekraïense media en op internet verboden is.

Tijdens de vergadering van de VN-Veiligheidsraad kwam het conflict tussen de twee staten ter sprake. Daaruit werd de volgende conclusie getrokken:

Oekraïne heeft zijn grenzen sinds 25.12.1991 niet geregistreerd. De registratie van de grenzen van Oekraïne als soevereine staat heeft niet plaatsgevonden in de VN.
Daarom mag worden aangenomen dat Rusland geen schendingen begaat met betrekking tot Oekraïne.

Volgens het GOS-verdrag is het grondgebied van Oekraïne een administratief district van de USSR. Daarom kan niemand de schuld krijgen van separatisme en gedwongen verandering van de Oekraïense grenzen.
Volgens het internationaal recht heeft het land simpelweg geen officieel erkende grenzen.

Om dit probleem op te lossen, moet Oekraïne de grensafbakening met buurlanden voltooien en de toestemming van buurlanden, waaronder Rusland, verkrijgen voor hun gemeenschappelijke grens. Het is noodzakelijk om alles te documenteren en overeenkomsten te ondertekenen met alle buurlanden.

De Europese Unie heeft Oekraïne in deze belangrijke kwestie haar steun toegezegd en heeft besloten alle technische bijstand te verlenen.
Maar zal Rusland een grensverdrag met Oekraïne ondertekenen? Nee natuurlijk niet!

Aangezien Rusland de rechtsopvolger is van de USSR (dit wordt bevestigd door de uitspraken van internationale rechtbanken over eigendom)geschillen tussen de voormalige USSR en het buitenland), behoren de gebieden waarop Oekraïne, Wit-Rusland en Novorossiya zijn gevestigd toe aan Rusland, en niemand heeft het recht om over dit gebied te beschikken zonder toestemming van Rusland.

Eigenlijk hoeft Rusland nu alleen nog maar te verklaren dat dit gebied Russisch is en dat alles wat er in dit gebied gebeurt een interne Russische aangelegenheid is.
Elke inmenging wordt beschouwd als een maatregel tegen Rusland.
Op basis hiervan kunnen ze de verkiezingen van 25 mei 2014 annuleren en doen wat de mensen willen!
Volgens het memorandum van Boedapest en andere overeenkomsten zijn er geen grenzen aan Oekraïne. De staat Oekraïne bestaat niet (en heeft ook nooit bestaan!).

Alexander Panin,
Sommigen van ons kennen de waarheid. Oost-Oekraïne is nazi en wordt gerund door Obama/Biden. L & D zijn dubbele Russische en Oekraïense burgers die voor de status van onafhankelijke natie hebben gestemd en niet zijn erkend.
Zij willen, net als de Krim, geen deel uitmaken van de Oekraïense nazi's; het zijn Russen van meerdere generaties.
Rusland valt zijn burgers in die regio's niet aan. Oost-Oekraïne valt die provincies aan. Rusland begint geen oorlogen.

Onwettige marionettenregeringen geleid door de globalistische elite van het WEF gebruiken propagandamedia om leugens te verspreiden die oorlogen beginnen.

Mensen kunnen beter onderzoek doen voordat ze leugens, haak, lijn en zinklood doorslikken.

De VN is op de hoogte van de eerlijke verkiezingen voor onafhankelijkheid in 2014. Ze zijn medeplichtig.
De NAVO is een instrument, net als de geïnstalleerde WEF marionettenregeringen.

Alsjeblieft, maak patriotten over de hele wereld wakker!

Forwarded from We Are @ WAR

Geen opmerkingen: