2/27/2022

WEF kabinet Geen RIP maar RIS, rust in stront.

De WEF Ratten hebben angst en weten wat er gaat gebeuren het einde van het Hitler Kabinet

HET CABAL WESTEN LIEGT ER OP LOS EN BELAZERT WEER ZIJN BURGERS. HET IS NIET TE GELOVEN, EEN ONGEKENDE BRUTALITEIT.

Nog steeds wordt er zwaar gelogen. Ik zelf heb bevolking gezien in video’s die de russen verwelkomen MET VLAGGEN LANGS DE KANT VAN DE WEG, ALS BEVRIJDERS VAN EEN SMERIG CORRUPT EN SATANISCH REGIEM., OOK soldaten die samen op straat dansen met de russen. Maar wat wij voorgeschoteld krijgen is ellende, bominslagem, raketinslagen, sommigen zelfs van jaren geleden uit andere oorlogen, men maakt er een spektakel van.

Ook zijn er onbevestigde berichten dat het ukrainese leger ZELF VAN ONDER AF flats van hun eigen bevolking in puin schiet en die gebeurtenissen in de schoenen schuiven van de russen.

Natuurlijk doen de russen net of het een politionele actie is, net zoals wij, de Nederlanders, deden in Indonesië. Ik herinner mij, dat men nederlandse TRIS militairen , jungle fighters, in Suriname trachtte om te kopen met 20.000 gulden, om te gaan vechten in Indonesië.

Ik werd persoonlijk gewaarschuwd door een vriend van mij, die bij de militairen daar zat, niet te komen, omdat er al twee doden in zijn peloton waren gevallen.
Ook waarschuwde onze luitenant niet te gaan, want het was daar levensgevaarlijk.
Zo zie je maar hoe je gemanipuleerd kan worden.

Welnu, Putin heeft officieel in een persconferentie gezegd, dat het niet zijn bedoeling is het land te bezetten, maar het land te zuiveren van een corrupte cabal regering en de daar aanwezige concentraties van de cabal te vernietigen.

Het is niet meer dan logisch , dat de burgers ook geraakt worden, maar om de wereld te bevrijden van de cabals kan dat nu eenmaal niet anders. 

De grootste WEF cabalschreeuwers zien wij nu aan het werk. Johnson, Macron, Merkel, Rutte, Hoekstra etc. etc. zij knijpen hem als een oude dief. Zij weten dat de cleaning steeds dichterbij komt. De waarheid komt steeds meer naar buiten en het verzet van de bevolking wordt steeds harder.

Zij weten echt wel, dat hun spel uit is. Nu gaat het erom ; Hoe kunnen zij ermee weg komen. Vluchten kan niet meer.
Elke dag worden er meer schurkenstreken geopenbaard. De omikron is uitgepoept. De tijd van rekenschap en onderzoek is aan gebroken.

De GRAND JURY TRIAL IS HEEL DUIDELIJK.
Wetenschappelijk is de smerigheid en killer intentie aangetoond.
De massa, begint het begin van de waarheid te zien.

En er is geen ontkomen aan.
Deze WEF leiders samen met hun marionetten!  hebben zich schuldig gemaakt aan MOORD EN SATANISCH MISBRUIK, HOOGVERRAAD., LEUGENS EN MISLEIDING. 

DE DOODSTRAF IS DE ENIGE WEG. ALHOEWEL IK ZE LIEVER ZIE VERREKKEN OP WATER EN BROOD IN HUN ONVERWARMDE VOCHTIGE CEL, TOTDAT DE WAANZIN HEN OVERMEESTERD.

Een waanzin, die zij zelf hebben trachtten te verspreiden onder hun volken...
Geen RIP maar RIS, rust in stront.

Forwarded from Het Hiernamaals

Feb 27, 2022
GTB 453.

 Game Over: The Takedown of the  worldwide Satanistische Cabal

 

 

Geen opmerkingen: