2/21/2022

❤️🍿💥Putin congratulates heads of Donbass Republics after signing historic decree

 Putin congratulates heads of Donbass Republics after signing historic decree on recognizing their independence

Putin heeft het spel als een ware schaakgrootmeester gespeeld tegen de westerse domme politiek sukkeltjes die aan het dammen waren.

Met groot vertoon heeft hij het Russische parlement, De Russische veiligheidsraad en het Russische volk achter zich geschaard voor een invasie van Oekraïne onder het mom van hulp aan de twee opstandige Russische enclaves, die Putin om hulp hadden gevraagd. Natuurlijk moest hij ze eerst erkennen als onafhankelijke landen , maar dat was de laatste pennenstreek op een decreet.

In zijn toespraak op landelijke televisie beschuldigde hij de Oekraïners van het stelen van Rusland en het bedreigen van Rusland. Ook het Westen kreeg er flink van langs in de retoriek.

EU WEF is lamgeslagen na de toespraak van Putin.. Biden is wanhopig na deze acties van Putin en smeekt om een top tussen beide leiders.

Intussen wordt er vuurwerk afgestoken in Donetsk en Lughansk.
Grote feestvreugde
🍿 💥 ❤️

Zullen we morgen in een nieuwe realiteit wakker worden?

Please Share Everywhere

Aan iedereen over de hele wereld die zijn stem laat horen, laten we dat doen, verenigd onder één vlag - de vlag van vrede. De beweging zal aan kracht en macht winnen als we coördinatie en intentie tonen en het zal duidelijk onze vreedzame bedoelingen laten zien terwijl de criminele daden van regeringen die tegen de beweging optreden, worden getoond.

Vrijheid moet worden vertegenwoordigd door de Universele Witte Vlag Van Vrede.
Open Your Eyes ❤️
 

WEF/ EU-buitenlandchef Borrell wil sancties
WEF/ EU-buitenlandchef Josep Borrell zei maandag dat er sancties zullen volgen als Rusland besluit de twee provincies te erkennen. De sancties liggen volgens Borrell klaar en hij zal ze voorleggen aan de EU-landen.

Welke sancties op tafel liggen, is niet duidelijk.
Volgens WEF minister Wopke Hoekstra van Buitenlandse Zaken was het niet verstandig om Rusland al een straf in het vooruitzicht te stellen als het de Russisch gezinde separatistenrepublieken in Oost-Oekraïne als onafhankelijk erkent.

De Europese Unie gaat Oekraïense militairen trainen, maakte  WEF/ Hoekstra maandagavond bekend. Het gaat niet om gevechtstroepen, onderstrepen Oekraïne en de EU, maar om adviseurs. Ze maken "niet het verschil tussen de Russische troepen tegenhouden of niet", erkende WEF/ Hoekstra. https://www.nu.nl/spanningen-oekraine/6185472/rusland-erkent-onafhankelijkheid-pro-russische-regios-in-oekraine-eu-wil-sancties.html

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: