4/19/2024

World War III has started:

Het grote ontwaken:

 
It had to be this way.


For those people in the west start getting fuel and stuff you need.

the hell is about to break lose in the middle east.

Strikes are confirmed in Iraq , Iran. Syria is still verifying. >>FOX NEWS lol

 
It had to be this way.

 Israël heeft de nucleaire faciliteiten van Iran, Irak en Syrië aangevallen.
Iran heeft aangekondigd dat het een tegenaanval zal lanceren op de nucleaire locaties van Israël.
Straling die gedurende de hele wereld lekte De
Derde Wereldoorlog werd geactiveerd


Wereldwijde EBS
Mondiale staat van beleg, lockdown
Wereldwijde beurscrash
Wereldwijde black-out

Trump blijft aan de macht, JFK Jr. keert terug als vice-president
JFK Sr. Levend, overleefde in het White Hat Military Victim Witness Program

We zijn in goddelijke handen. Vertrouw op het plan.

Judy-opmerking:

Vr. 19 april Fox News: Er komen berichten binnen dat Israël de nucleaire faciliteit van Iran heeft aangevallen. https://nypost.com/2024/04/18/us-news/israel-hits-back-at-iran-with-barrage-of-missiles-and-drones-report/
donderdag. 18 april: berichten over enorme explosies in Bagdad/Babylon in Irak, Isfahan in Iran en Suwayda in Syrië. Beweringen dat nucleaire installaties het doelwit zijn.

Black Swan-evenementen onderweg!
EBS nadert! Amerikaanse militaire bases in hoogste staat van paraatheid


! Amerikaanse nucleaire strijdkrachten op Defcon 2 – het op een na hoogste niveau van paraatheid voor een nucleaire aanval! Massale cyberaanvallen op de 911-diensten van negen staten! Alle Amerikaanse snelwegen zijn stilgelegd! Bankrun dreigt! Amerikaanse kernmacht op Defcon 2! Amerikaanse militaire bases in hoogste staat van paraatheid! Bankrun dreigt! Amerikaanse vliegtuigen boven Israël en Iran. Israëlische raketaanval treft Iran. Oekraïne heeft de Russische radar vernietigd – hetzelfde als het raken van een nucleaire oorlogsfaciliteit. NOODWAARSCHUWING!! Amerikaanse kernmachten op MAX ALERT!!
Amerikaanse bases verhogen het beveiligingsniveau!! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com)

donderdag. 18 april: Noodalarm!! Amerikaanse kernstrijdkrachten op DEFCON 2!! SkyMaster-berichten gaan uit!! | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)
donderdag. 18 april JFK Sr. Levend, overleefd in het White Hat Military Victim Witness Program: BOOM! Witte Hoeden (militair) in actie: de ongelooflijke ontsnapping! JFK's verijdelde moordcomplot en de twist van de militaire getuigenbescherming - American Media Group (amg-news.com)


donderdag. 18 april FBI-directeur Christopher Wray heeft aangekondigd dat aan de Chinese overheid gelieerde hackers de Amerikaanse kritieke infrastructuur hebben geïnfiltreerd. En bereiden zich voor om de Amerikaanse infrastructuur aan te vallen.
donderdag. 18 april VS: Negen staten melden bezuinigingen op het 911-lijnsysteem: Er vinden momenteel mysterieuze wijdverbreide storingen plaats in het hele land, inclusief de hele staat South Dakota en Nebraska, delen van Nevada, Texas, Iowa, Florida, Wisconsin en Kentucky. Ambtenaren melden grote verstoringen in de 911-diensten, waardoor noodoproepen niet doorkomen. De oorzaak van deze storing is op dit moment nog onbekend, aangezien ambtenaren actief onderzoek doen. Deze situatie ontwikkelt zich nog steeds en er treden steeds meer storingen op. https://x.com/chuckcallesto/status/1780819268268888142?s=46

Q+ Het grote ontwaken: verraad, militaire staatsgreep. Alles leidt tot de ontmanteling van de CIA. Haal de FBI en de Deep State Military Intelligence neer die de Elites, hun pedofilie-kringen en corrupte banksystemen beschermen. …De 17e brief (JFK Jr.) op Telegram Thurs. 18 april.

donderdag. 18 april Situatie-update Black Swan-evenementen komen eraan:

Situatie-update: Black Swan-evenementen komen binnen! Banken gaan geldopnames beperken! Waarom nu een WHO-verdrag? Waarom nu de vogelgriep? Waarom nu nog een oorlog? Oorlog in het Midden-Oosten op de rand!… | Opinie – Conservatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)

donderdag. 18 april Experts waarschuwen Amerikaanse regering voor plan om ALLE opnames van Amerikaanse banken te bevriezen:

Deskundigen waarschuwen dat de Amerikaanse regering in het geheim van plan is om de komende maanden alle opnames van Amerikaanse banken te bevriezen vanwege de dreigende ineenstorting van de Amerikaanse dollar.
Het bevriezen van bankrekeningen heeft al een naam: ‘bail-ins’. Volledig artikel: De stem van het volk https://t.me/+RMhFTnWAwdQwYzI0

donderdag. 18 april: Tom Homan gaat met president Trump terug naar het Witte Huis en gaat de grootste deportatieoperatie leiden die dit land ooit heeft gezien. https://t.me/+rUHEGVA9_fM1YTY0

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Geen opmerkingen: