4/23/2024

Welkom bij de onstuitbare 5D-revolutie!

 De storm is HIER! Zimbabwe's ZiG-valuta- en kwantumsysteem vernietigen corrupte banken! GESARA/NESARA & TRUMPSARA overname, leger verplettert Deep State – welkom bij de onstuitbare 5D-revolutie!

Het Quantum Financial System (QFS) luidt niets minder dan het aanbreken van een nieuw tijdperk in en scheurt de structuur van verouderde financiële regimes kapot die de wereldeconomie lange tijd hebben verstikt met hun wurggreep van hebzucht en controle.
De financiële slagaders van de wereld zullen niet langer verstopt raken door de verharde centrale banken en hun labyrintische netwerken. De QFS vernietigt ze met een schone lei en vestigt een ongerepte orde waarin geld beweegt met de snelheid en veiligheid die alleen kwantumcomputers kunnen beloven.

Satellieten die in een baan om de aarde draaien, zijn niet louter stukjes technologie die in de leegte zweven; zij zijn de gepantserde bewakers van dit nieuwe tijdperk, onderdeel van een ‘Geheim Ruimteprogramma’ dat dit hightech financiële systeem beschermt tegen sabotage en spionage. Dit zijn solide, onaantastbare feiten. De elite beeft terwijl hun controle wegglijdt, stukje bij beetje, bezit na bezit, allemaal onder het toeziend oog van deze hemelse wachters.

En hoe zit het met de banken? Die oude kolossen, de bewaarders van rijkdom, spaarders van geheimen en de poppenspelers van de armen?

Hun dagen zijn geteld. De QFS maakt ze volkomen achterhaald. Banken zullen niet langer uw zuurverdiende geld oppotten, omdat in deze nieuwe wereld fiatvaluta geleidelijk zullen worden omgezet in soevereine valuta – echte waarde, ondersteund door echte activa.

Goud is de standaard van de toekomst.

Elk digitaal certificaat in dit systeem verwijst naar tastbare activa, waardoor de onzichtbare hand die ooit de markten op zijn kop zette zichtbaar en aansprakelijk wordt gesteld.
Leest verder : https://gazetteller.com/the-storm-is-here-zimbabwes-zig-currency-quantum-system-annihilate-corrupt-banks-gesara-nesara-trumpsara-takeover-military-crushes-deep-state-welcome-to-the-unstoppable-5d-rev/

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: