4/20/2024

US soldaten hebben 50 biljard goud gestolen uit Irak:

 De Amerikanen hebben uit Irak voor 50 biljard aan goud gestolen uit de banken 

dat ten goede had moeten komen aan het volk van Irak... 

 

De NATO zou een verdediging organisatie zijn, maar is in werkelijkheid een aanvalsmacht der NAZI EU en het bezetten westen, bezet door Zionisten / Globalisten politieke verraders in opdracht van de Deep State politiek.
Door het actief inschakelen van de QFS, zal het Swift systeem moeten verdwijnen, of de bevolking een keuze moeten hebben welk systeem men wil gebruiken.

 
Dan is het gedaan met de bestaande macht der Globalisten, nu ook hun misdaden zichtbaar zijn geworden, en in wiens opdracht zij hebben gehandeld.
De erge slapers onder ons gaan wakker worden als ze gaan zien en horen in de 10 dagen van openbaring via de overgenomen MSM kanalen.

Het bewustzijn zal exploderen naar een niveau wat de bevolking nooit meer naar een corrupte politiek zal luisteren in de toekomst, zonder zelf na te denken of het toekomstig beleid wel in het belang van de bevolking is, er geen Corruptie in het spel is.

Daar er Groen licht is gegeven voor de eindfase lijkt het nu een kwestie van dagen dat de verandering en GESARA een feit zal zijn.
Met het besef wat de hele wereldbevolking is aangedaan door de Kazarian Maffia, Deep State Zionisten.

Geschiedenis zal herschreven worden om de wereldbevolking ook het juiste inzicht te geven wat er fout was en wie verantwoordelijk was, om deze misdaden in de toekomst te voorkomen, wonden te laten helen en Haat en rancune te laten slijten.

 

Geen opmerkingen: