4/20/2024

The Füllmich -Trial- BRD zweerde samen met infiltrant om Reiner Füllmich het zwijgen op te leggen:

BRD zweerde samen met infiltrant om Reiner Füllmich het zwijgen op te leggen: 

NET ZO als Pieter en Jade Kuit! Nederland is geen haar beter.

 

Uit een vermeend gelekt dossier blijkt dat de Duitse inlichtingendiensten hebben samengespannen om advocaat Reiner Füllmich het zwijgen op te leggen en beslag te leggen op de tegoeden van zijn Corona Commissie + OP ZIJN PRIVÉ BANKTEGOEDEN

De advocaat Marcel Templin, voormalig lid van de Corona Commissie, die samenwerkte  met mensen van het Bundeskriminalamt (BKA) – de Duitse federale recherchedienst – of de Duitse buitenlandse veiligheidsdienst BND. Dat zou betekenen dat de commissie is geïnfiltreerd

Het huis dat Füllmich in Duitsland had, werd verkocht en het geld kwam op de rekening van deze Marcel Templin te staan.
Hier was een bedrag van ruim 1,1 miljoen euro mee gemoeid. Tijdens de rechtszaak tegen Füllmich werd duidelijk dat Templin toegang heeft tot dit geld.

( Jaren geleden werd een vader beschuldigd van het verkrachten van zijn 4-jarige kind. Ziekenhuisgegevens en audio-opnames bevestigen dit. De vader werd niet schuldig bevonden en de Duitse inlichtingendiensten stopten de zaak in de doofpot.
De advocaat  Marcel Templin was degene die probeerde te voorkomen dat het jongetje zich openlijk zou uitspreken over deze zaak, weet Greg Reese) en zo rolt de pedo bal!!!

Het dossier, dat is gelekt aan advocaat Christof Miseré, laat zien dat Füllmich al geruime tijd in de gaten werd gehouden en dat zijn arrestatie ver van tevoren is gepland. 

Reiner Füllmich zit nu al meer 8 maanden onterecht vast en wordt als een zware crimineel behandelt ! en met kettingen vastgebonden als hij voor de rechter staat!!

 

 Reiners Schicksal soll weltweit öffentliche Aufmerksamkeit bekommen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: