4/23/2024

Stay informed and uncover the truth with us:

Final Strike: Earth Alliance verklaart de totale oorlog aan Deep State – de eindspelstrijd om mondiale dominantie!

De sluier van geheimhouding is opgelicht en de waarheid is grimmig en onmiskenbaar. In het centrum van mondiale machinaties ontvouwt zich een titanenstrijd voor de toekomst van onze wereld.
Het is een strijd om de ziel van naties, waarbij spelers betrokken zijn die zo invloedrijk zijn als de Verenigde Staten, Rusland onder Poetin en opkomende krachten uit de islamitische wereld, waaronder Saoedi-Arabië en Egypte.

Ze hebben de zogenaamde Earth Alliance gevormd, een coalitie die schijnbaar voortkomt uit de pagina's van een thrillerroman, maar toch zo reëel is als de grond onder onze voeten.

Het wordt tijd dat we de enorme omvang begrijpen van wat er op het spel staat.
Jarenlang heeft de Deep State, een clandestien netwerk van machtsmakelaars en financiële moguls , landen als Egypte in een ijzeren greep gehouden en economieën en regeringen gemanipuleerd om hun eigen schimmige agenda’s te dienen. Maar de wind van verandering huilt.

Deze naties, lange tijd marionetten van een manipulatief regime, breken zich los en eisen hun soevereiniteit terug van deze opperheren.
Hun bevrijding was geen spontane gebeurtenis; het was het resultaat van nauwgezette planning en strategische allianties door de Earth Alliance.

lees verder : https://gazetteller.com/final-strike-earth-alliance-declares-total-war-on-deep-state-the-endgame-battle-for-global-dominance/

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: