4/12/2024

Reiner Fuellmich geeft hoopgevende update vanuit de gevangenis :

 

Uit een vermeend gelekt dossier blijkt dat de Duitse inlichtingendiensten hebben samengespannen om advocaat Reiner Füllmich het zwijgen op te leggen en beslag te leggen op de tegoeden van zijn Corona Commissie.

Het dossier, dat is gelekt aan advocaat Christof Miseré, laat zien dat Füllmich al geruime tijd in de gaten werd gehouden en dat zijn arrestatie ver van tevoren is gepland.

Het zal een keertje tijd worden. Dit hele “circus” heeft natuurlijk al veel te lang geduurd.

Ik heb de afgelopen jaren met veel belangstelling advocaat Reiner Füllmich gevolgd en, heel eerlijk, ik heb geen moment geloofd in de beschuldigingen van deze, in mijn ogen, integere man.

Zoals er de afgelopen JAREN al met zoveel integere mensen gebeurd is, is ook HIJ slachtoffer geworden van een smerige lastercampagne.

Vooral het stukje over die Marcel Templin raakt is Brisant !!. Hij is er dus verantwoordelijk voor, dat die smerige rat van een vader, die zijn eigen zoontje verkrachtte, vrijuit ging.
Wat een ongelooflijke schande. Maar zo zijn er natuurlijk duizenden en duizenden voorbeelden van mensen, die terecht veroordeeld hadden moeten worden en waarbij dat niet gebeurde EN natuurlijk omgekeerd: mensen die, soms, al jaren vastzitten door VALSE beschuldigingen.

Zo ook met Reiner Füllmich vanuit de gevangenis :

Maar ik ben in ieder geval blij te lezen, dat het tij voor Reiner begint te keren. Het zal tijd worden.

Zou dan, in dit geval, het RECHT uiteindelijk voor hem gaan zegevieren?

Ik gun het hem van harte, want hij heeft de afgelopen jaren KEIHARD voor ons gevochten om de WAARHEID wat betreft het hele coronabedrog boven water te krijgen.

ZIJN eventuele overwinning zal ook de onze worden.

 

Geen opmerkingen: