4/11/2024

NAZI-politici en COVID-tirannen zijn buiten uw zicht al geëxecuteerd:

  Veel van de spraakmakende verraders, NAZI-politici en COVID-tirannen zijn buiten uw zicht geëxecuteerd

 

Veel van de spraakmakende verraders, NAZI-politici en COVID-tirannen zijn buiten jullie zicht geëxecuteerd en nu zullen jullie allemaal de harde feiten te horen krijgen via meer officiële bronnen.


We zijn in oktober 2023 begonnen met onze openbaarmakingen. We hebben u tot nu toe herhaaldelijk bekendgemaakt:

1. De echte Joe Biden, Obama, Hillary & Bill Clinton, John Kerry, George Soros, Klaus Schwab, Bill Gates, Tedros, paus Franciscus, Guterrez en vele anderen zijn al geëxecuteerd wegens verraad 18 USC 2381 en ernstige misdaden tegen de menselijkheid ( Covid PsyOp en biowapeninjecties (Democide) EO 13818.

2. De huidige president en CIC in oorlogstijd van de Verenigde Staten was en is altijd Donald J. Trump.

3. De hele regering-Biden is met opzet nagebootst, een centrale castingstrategie.
4. Dat de Verenigde Staten door oorlogspresident Donald J. Trump een door de VS geleide Global Defense War 50 USC 1550 hebben verklaard, actueel en aan de gang, sinds 20 december 2019

5. Dat ik de huidige en voormalige Zwitserse regeringen en alle andere malafide NAZI-elementen en Supra’s tijdens oorlogstijd aan het Amerikaanse Ministerie van Defensie heb gerapporteerd wegens misdaden tegen de menselijkheid, corruptie en verraad versus de Verenigde Staten tijdens oorlogstijd (in Zwitserland geboren Covid PSyOp) 18 USC 2381 in januari 27e 2024 door mijzelf zonder advocaten, ook aan de JAG Corps Officers van de USAF en USSF.

6. John F. Kennedy jr. is Alive and Kicking

7. Julian Assange heeft nooit in de gevangenis gezeten en maakt feitelijk deel uit van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst en speciale operaties.

8. Dat er geen echte zonsverduistering was, maar de media rapporteerden er wel een en mensen plaatsten op 8 april 2024 echte zonsverduisteringsschaduwen boven grote Amerikaanse steden, maar de zon en de maan stonden feitelijk in Vissen en bewogen parallel, vandaar dat ze niet verduisterden 8 april 2024.

9. Kantoren van het VN-Palais des Nations in Genève werden eind 2023 gesloten, kantoren in gebruik, ontruimd en verdwenen.

10. President Macron al geëxecuteerd, gespeeld door een Central Casting-collega van Sleepy Joe die wordt gespeeld door Arthur Roberts en anderen.

11. Tedros weg, Schwab weg... en nog veel meer, weg, zoals de hele satanische Britse Kroon, verwijderd.

Alle bovenstaande onthullingen zijn niet alleen de waarheid, maar zullen binnenkort de mainstream dwingen om de waarheid te publiceren, omdat jullie allemaal zeer binnenkort meer en meer harde feiten en echte schijn zullen krijgen.

Het doel:
Omdat het vooral de Waarheid is over de absolute Realiteit in het Nu, hebben we de krachten om dit allemaal te doen, inclusief een echte nepschaduw van een zonsverduistering die door de Verenigde Staten beweegt, niet gedaan door de Zon en de Maan. Welnu, lieve, geweldige medemens. Soorten, het is het onweerlegbare bewijs dat niet alleen God de leiding heeft, maar dat het Verenigde Leger en meer en dertig strijdkrachten en speciale operaties nu samen met ons, Wij, het Volk op deze Aarde, de echte macht hebben.

Het maakt u ook kristalhelder dat de totale vernietiging en zware bestraffing van alle globalistische elites en NAZI-politici, speciale zuiveringen op Zwitsers grondgebied en alle leden van het Vrijmetselaars Geheime Genootschap op handen is via massa-arrestaties en massa-executies ter plaatse.
 

 Beseft u nu de veelheid die de Bijbelse omvang te boven gaat van wat er daarna gaat gebeuren? Omdat we nu de macht hebben.

Neem een voorbeeld van de criminele, corrupte NAZI-regeringen van Zwitserland . Ik kan hier gerust stellen dat zij, inclusief het parlement en alle politieke partijen, zich vandaag al in hun respectievelijke doodlopende of geen-win-situaties bevinden. Beschouw ze als eenvoudig 'Uitgewist in de vergetelheid'.

Zie je hoe ze één voor één worden geëxecuteerd en waarom? Oh ja, reken maar. ik betaal de drankjes. Champagne, niets minder.
Ja, denk hier eens over na en mijn laatste punt is dit hier. We hebben uw voorkeuren, uw goedkeuring of ongeschoolde meningen niet nodig, nee, het kan ons niets schelen wat uw mening is, want we werken dag en nacht hard om u te helpen omgaan met de onstuitbare opkomst van de door de VS geleide militaire oorlogsoperaties STORM om onze goddelijke mens te bevrijden.
Soorten uit tienduizenden jaren van onderdrukking door niet-mensen, nazi's en criminelen, inclusief weerzinwekkende pedo-misdaadnetwerken.

  – Pascal Najadi:

 https://rumble.com/v4otxbx-declassified-u.s.-mil.-op.-storm-deleted-the-british-nazi-crown.html

 

 

 

 

Geen opmerkingen: