4/18/2024

Lange tekst maar lees hem en bent u het eens deel hem dan waar u kan:

 Minister President, Fractievoorzitters en tweede kamer leden,

In navolging van de zoveelste doorvoering van een besluit (1 miljard naar de Oekraïne) wat niet door het Volk wordt ondersteund en zelfs wordt afgewezen stuur ik U deze brief om aan te geven dat
WIJ HET VOLK HET VERTROUWEN IN DE POLITIEK OPZEGGEN.


Te lang hebben jullie en jullie voorgangers genegeerd dat Wij jullie hebben gekozen om onze belangen te behartigen.
Te lang hebben jullie er alles aan gedaan om ons onze mond te snoeren.
Te lang hebben jullie de racismekaart en discriminatiekaart gebruikt om ons te verdelen.
Te lang hebben jullie ons laten opdraaien om financiële tekorten op te vullen terwijl jullie geld over de balk smijten aan Europa en de Multinationals.
Nu is het genoeg. Wij zitten aan onze max. Wij hebben geen geld meer om jullie onzinnige plannetjes te financieren die er alleen maar voor zorgen dat het geld wordt misbruikt door de grootste milieuvervuilers.
NEDERLAND IS HET ZAT.


Jullie hebben ons alles ontnomen wat wij hadden, maar onze TROTS krijgen jullie niet.
Wij zijn TROTS op ons kleine kikkerlandje met zijn rijke geschiedenis en wij zijn niet bereid dit door jullie te laten uitvlakken.
Jullie hebben van onze democratie eerst een technocratie gemaakt en nu gaat het verdacht veel op een Dictatuur lijken.
Jullie hebben onze nutsvoorzieningen geprivatiseerd zodat er meer verdiend kon worden over onze ruggen.
Nu vallen banken om en ziekenhuizen gaan failliet, onze ouderen hebben het in verzorgingshuizen nog slechter dan misdadigers in de gevangenis.
Jullie hebben Boeren Vissers Haven en onze scheepswerven laten doodbloeden en nu wordt onze agrarische sector dood gesaneerd.
Jullie hebben Groningen leeggeplunderd en gaan nu doodleuk verder met Drenthe.
Heel Nederland wordt door jullie vol gezet met windmolens en nu willen jullie ons dwingen om met elektrische auto's te rijden terwijl de elektriciteit nog steeds wordt opgewekt met kolen en gas. Jullie maken Nederland kapot en wat nog veel erger is jullie luisteren niet naar het Volk.
HOE DOM DENKEN JULLIE DAT WIJ ZIJN?


Jullie hebben ons jarenlang weggezet als domme kinderen die niet zelf konden nadenken zeker in de periode 2020/2023 tot heden vandaag toe.
Nou ik heb nieuws voor jullie.
NEDERLAND IS ONTWAAKT!


Wij zijn het Volk, wij zijn Nederland en wij hebben geen economische belangen. Wij zijn geen machtswellustelingen die alles doen voor macht en geld.
Wij willen leven en werken en onze nutsvoorzieningen weer terug. Wij willen Nederland terug, want wij zijn Nederland.
Zonder ons het Volk is er niets te regeren en blijft er alleen een stukje land over dat verzwolgen zal worden door de zee.
Wij zijn de werkelijke macht in Nederland en steeds meer mensen worden wakker en komen in opstand. Dit gaat steeds sneller en is niet meer te stoppen tenzij jullie heel snel gaan luisteren naar ons het Volk en stoppen met deze waanzin.
Wij willen volledig eerherstel van de democratie met bindende referenda zodat wij inspraak hebben in elke beslissing die jullie willen maken.
En aangezien de afschaffing van het adviserend referendum heel snel is doorgevoerd gaan wij ervan uit dat het bindende referendum voor het einde van 2024 wordt gerealiseerd.
En omdat wij het vertrouwen in de regering hebben opgezegd willen wij dat de huidige regering zijn ontslag aanbied aan de Koning dit door een motie van wantrouwen jullie ten laste leggen.
Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Na de Brexit duiken er overal demonstranten op en in heel veel landen is het Volk het zat en dit zal nog lang doorgaan.
DUS HOUD DE EER AAN JEZELF EN NEEM ONTSLAG.


Was getekend,
Een bezorgde Nederlander Joop Lamers


Voel je vrij om de tekst of een deel van de tekst te gebruiken in mailtjes die jullie eventueel ook willen sturen.   Hoe meer hoe beter


Kabinet Rutte IIIl ‼️
- Oekraïne verdrag doorgedrukt.
- Referendum afgeschaft.
- Dividend belasting.
- Belastingdealtjes met multinationals.
- Lastenverzwaring.
- Terroristen financieel gesteund.
- Marktwerking ziekenhuizen.

- Uitkeringsfraude bij UWV.

Geen opmerkingen: