4/23/2024

Judy Byington: Paus Franciscus schuldig bevonden aan kinderhandel, verkrachting en moord!

  20 april 2024 Judy Byington Bombshell Report: Paus Franciscus schuldig bevonden aan kinderhandel, verkrachting en moord!  

25 februari 2014: “In februari 2014 werd paus Franciscus door het Internationaal Gerechtshof in Brussel veroordeeld als dader van satanische kinderoffersrituelen terwijl hij optrad als Argentijnse priester en bisschop, volgens een verzegeld document verkregen van het Vaticaan archieven. 

Een tweede record, gedateerd 25 december 1967, genaamd het Magistrale Privilege, zou aantonen dat elke nieuwe paus verplicht was deel te nemen aan rituele offers van pasgeboren kinderen uit de Negende Cirkel van de Satanische Cult, inclusief het drinken van hun bloed. Deze documenten werden aan het ICLCJ-rechtbank gepresenteerd door een prominente functionaris van het Vaticaan en een voormalig medewerker van de Vaticaanse Curie.

De documenten uit de geheime archieven van het Vaticaan die aan de rechtbank werden voorgelegd, gaven duidelijk aan dat jezuïeten in het Vaticaan eeuwenlang een plan met voorbedachten rade hadden om ontvoerde pasgeboren baby’s ritueel te vermoorden en vervolgens hun bloed te consumeren.

De procedures bij het ICLC- gerechtshof waren het resultaat van jarenlang onderzoek door het Internationale Tribunaal van Kevin Annett naar misdaden van kerk en staat.”
|
Katholieke paus Franciscus is aangeklaagd voor de handel in weeskinderen Crime All-Stars
ma. 22 april Hollywood Pedos,\

video 

Geen opmerkingen: