4/12/2024

⚡DE JACHT IS BEGONNEN⚡

The End of Their World

The Beginning of Ours

 LANDEN ZULLEN ENORME MASSIEVE CORRUPTIE ONTDEKKEN DIE ALLEN NAAR DE WERELDBANKS LEIDT. WEF. DAVOS CIA. DEEP STATE WERELD MILITAIRE AGENDA . 

The Hunt is groen verlicht door onze huidige oorlogspresident en CIC van de Verenigde Staten/
🇺🇸, Donald J. Trump, d STORM ⚡️ onthult nu en voortdurend met versnelling 

 om alle wereldwijde misdaden op het gebied van het witwassen van geld en kinderhandel van alle banken, inclusief natuurlijk de Centrale banken.
 

We verpesten ook zeer graag het weekend voor alle malafide Zwitsers 🇨🇭 Overheids-NAZI's, Zwitserse bankiers, Zwitserse Nationale Bank, BIS, VN;
WHO, WEF, Gavi, Swiss Big Pharma, bedrijven, Zwitserse Covid BioWeapon-injectieartsen, kantonale artsen, alle Zwitserse journalisten en eigenaren van Zwitserse mediahuizen, redacteuren en CEO's, de lijst is lang die daden van verraad 18 USC 2381 tegen de Verenigde Staten hebben gepleegd;

 Staten en ons Amerikaanse leger tijdens de huidige en voortdurende mondiale defensieoorlogstijd 50 USC 1550, daden van ernstige misdaden tegen de menselijkheid en ernstige corruptie (EO 13818 en 10 andere actieve EO's) met uw Zwitserse 🇨🇭geboren, in Zwitserland gevestigde en door de Zwitserse overheid gesponsorde Covid PsyOp en Global Covid BioWeapon-injecties Democide. Alle pedocriminelen op Zwitsers grondgebied zijn dus ook inbegrepen.

Wij heffen vanavond onze glazen champagne op uw totale vernietiging en zware bestraffing door ons wereldwijd actieve Amerikaanse militaire rechtssysteem tijdens de huidige oorlogstijd. 

Je dagen, misschien zelfs maar uren zijn geteld.
(Het is nog steeds een militair geheim op het moment dat X komt om jullie allemaal te laten verwijderen door de Amerikaanse Special Forces),
Al je misdaden, verklaringen, handelingen en communicaties zijn vastgelegd en je kunt nu niet eens een hardloper worden omdat we je nu in realtime volgen.

Elke verkeerde beweging van u zal worden geconfronteerd met de ernstige en onmiddellijke afschrikking van het Amerikaanse leger, de speciale operaties en de geallieerde strijdkrachten (regulier en onregelmatig) in oorlog, een dodelijke kracht die zich met buitensporige snelheden kan voortbewegen.
Jullie hebben jezelf allemaal massaal verrijkt.

Het vermoorden van mijn mede-goddelijke menselijke soorten.

Alle NAZIS worden nu opgepakt en geëxecuteerd en vervolgens van onze aarde gehaald en verbannen naar een dimensie waar geen licht ooit kan komen, niet in een miljard jaar.

Hoe kan dat?

Omdat het kan

God heeft de leiding en hij oordeelt over u, maar het is het voorrecht van ons leger om u naar de plaats te sturen waar hij woont.

Gin Gin🥂

DE LUCHT IS NIET DE GRENS

#SemperSupra 💫

🤝🇺🇸

Graag gedaan,
pnajadi@spaceforce.center 


https://rumble.com/v4lwdrr-notice-cause-and-effect-50usc1550-deleting-and-severely-punishing-the-swiss.html

Geen opmerkingen: