4/19/2024

De gezondheid van Klaus Schwab gaat achteruit zonder Adrenochroom-pomp:

De gezondheid van Klaus Schwab gaat achteruit na arrestatie .

Oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, wordt in kritieke toestand opgenomen in het Naval Hospital Guantanamo Bay, en artsen vragen zich af of de maniakale megalomaan lang genoeg zal leven om terecht te staan ​​voor misdaden tegen de menselijkheid.


Zoals eerder gemeld heeft Delta Force afgelopen vrijdag een inval gedaan in het Zwitserse fort van Schwab, waarbij 21 zwaarbewapende particuliere bewakers omkwamen voordat Schwab vastgebonden aan een Adrenochroom-pomp naast zijn bed werd aangetroffen.

Bronnen willen Real Raw News niet vertellen hoe White Hats Schwab uit Zwitserland heeft geëxfiltreerd, daarbij verwijzend naar de operationele veiligheid, maar het lopende onderzoek van Real Raw News suggereert dat leden van de Zwitserse Federale Inlichtingendienst (FIS) die Schwab verachten een rol speelden in de extractie.

Ongeacht de methode arriveerde Schwab woensdagmiddag bij GITMO en werd onmiddellijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, vertelde een GITMO-bron aan RRN.

Schwabs gezondheid, zei hij, begon halverwege de vlucht te verslechteren

Geboeid aan zijn vliegtuigstoel huiverde en hoestte hij ongecontroleerd, heftig, en smeekte om zijn ‘medicijn Adrenochroom’.
Tegen de tijd dat de vlucht op dezelfde breedtegraad als South Carolina lag, zweette Schwab hevig, plaste in zichzelf en hakte bloederig slijm op, alsof zijn keel gevuld was met gebroken glas.

Een arts aan boord van de vlucht raadde aan om uit te wijken naar Raleigh-Duram in North Carolina, maar de piloten wezen dit voorstel af, omdat ze onveranderlijke orders hadden om Schwab onverwijld naar GITMO te brengen. De dokter zei dat hij niet kon garanderen dat Schwab lang genoeg zou leven om Guantanamo Bay te bereiken.

Hoewel Schwab de reis overleefde, moesten de medici hem uit het vliegtuig tillen omdat hij alle mobiliteit en het vermogen om samenhangende zinnen uit te spreken kwijt was.

In het ziekenhuis stelden artsen de diagnose acuut nierfalen bij hem vast en gaven hem dialyse.
Uit bloedonderzoek bleek dat Schwab niet was gevaccineerd en dat zijn aantal witte bloedcellen opmerkelijk hoog was.

Bovendien stelden ze vast dat Schwab leed aan acute adrenochroomontwenning.

De bijwerkingen van adrenochroomontwenning variëren van patiënt tot patiënt, maar lijken op opioïden- en ethanalontwenning, vooral omdat het favoriete medicijn van de Deep State – overgeheveld uit de bijnieren van doodsbange kinderen – een samensmelting is van bijniervloeistof en synthetische opiaten.

Eerder onderzochte partijen in beslag genomen Adrenochroom bleken oxycodon of fentanyl te bevatten. Zelfs één dosis kan bij gebruikers een invaliderende vorm van afhankelijkheid veroorzaken; de algehele gezondheid, de duur van het drugsgebruik en de zuiverheid van het verfijnde Adrenochroom bepalen de bijwerkingen van een verslaafde, die binnen enkele uren na abrupt stoppen kunnen optreden. Systemisch orgaanfalen is een zeldzame en fatale reactie.

“Het is onduidelijk hoe lang Schwab Adrenochrome gebruikte, maar het kunnen tientallen jaren zijn geweest.
Het zou mij niet verbazen als hij een draagbare pomp zou dragen, zoals die verborgen insulinepompen, zodat hij zichzelf in het openbaar kon toedienen.
Zijn toestand is kritiek maar stabiel en hij wordt voorlopig bewusteloos gehouden.
 

Als zijn andere organen het begeven, zal hij het tribunaal misschien niet meer meemaken. Onnodig te zeggen dat niemand hier een nier doneert aan die kwaadaardige klootzak,' 

zei onze bron. https://realrawnews.com/2024/04/klaus-schwabs-health-deteriorating-after-arrest/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: