4/22/2024

Black Swan Event – Protocol 19 – NESARA – GESARA – :

 In de enorme zee van economische onzekerheden en politieke onrust is er een Black Swan Event ontstaan, dat conventionele verwachtingen verbrijzelt en belooft onze wereld opnieuw vorm te geven.

Wat volgt is een onthulling van NESARA (National Economic Security and Recovery Act) en GESARA (Global Economic Security and Recovery Act) , twee transformatieve initiatieven die het potentieel hebben om een nieuw tijdperk van financiële en maatschappelijke evolutie in te luiden. 

Zet je schrap voor een dramatische reis die de status quo zal uitdagen en de toekomst van onze wereld opnieuw zal definiëren.


Inleiding: Het raadsel van Black Swan-evenementen 

Black Swan-evenementen zijn als bliksemschichten in de nachtelijke hemel: zeldzaam, schokkend en onmogelijk te voorspellen.
Zij hebben de macht om het tij van de geschiedenis te keren en de structuur van ons bestaan te ontwrichten. Gedefinieerd door hun extreme schaarste, diepgaande impact en het griezelige gevoel van onvermijdelijkheid achteraf bekeken, zijn deze gebeurtenissen het toonbeeld van onvoorspelbaarheid.

De Black Swan Event waar we vandaag over spreken is niets anders dan de onthulling van NESARA en GESARA.

Lees verder : https://amg-news.com/black-swan-event-protocol-19-nesara-gesara-revolution-trust-the-plan/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: