1/31/2024

Thierry Baudet: 'This is what the road to hell looks like, the true course of the great reset'

 Voor veel mensen die zich niet in de lopende agenda van de NWO hebben verdiept, zijn de onderwerpen waar Thierry het over heeft, niet te begrijpen.

Inderdaad, je moet alle sustainable goals omdraaien en dat is de realistische agenda die ons te wachten staat.

Veel mensen hebben nog steeds niet van het WEF (Tedros) en Klaus Schwab gehoord. De meeste mensen kennen wel Bill Gates.

De wereldwijde agenda die wordt doorgevoerd is in zijn laatste fase belandt en dat betekent dat de marges om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen, steeds enger worden, want de mensonterende plannen worden steeds meer zichtbaar en duidelijker.

Voor de mensen die onderzoek hebben gedaan en deze plannen doorhebben is het een duidelijke zaak, wij zitten in de finale.

Zelf krijg ik het idee dat veel mensen informatie moe zijn, zij weten het allemaal wel en door die barrière is niet door te komen.

Nee, de meeste mensen weten nog steeds niet wat er wereldwijd loopt, en dat heeft ook betrekking op de strijd in de Oekraïne, zij zien Rusland en Poetin nog steeds als de veroorzakers van de problemen in de Oekraïne.

Van mensen als Victoria Nuland en Anthony Blinken hebben zij nog nooit gehoord, terwijl dat juist de mensen zijn die in naam van het Pentagon (niet Amerika) voor dood en verderf in de Oekraïne hebben gezorgd.

Het is dan ook allerbelangrijkste dat het pandemieverdrag (27 mei t/m 1 juni) in Geneve niet door alle landen wordt ondertekend, want dat zal het einde betekenen van de vrije mens en een vrije wereld.

Wat dat betreft chapeau voor Thierry, want mensen kunnen later niet zeggen: Wir haben es nicht gewusst.

Thierry  Baudet:  ‘Dit is hoe de W.E.F. weg naar de hel eruitziet, de ware koers van the great reset’

Geen opmerkingen: