1/29/2024

Spreidingswet<>moet u zich daarbij neerleggen Nee ze zijn niet bevoegd!

 De wet komt in de boeken, maar moet u zich daarbij neerleggen? U heeft er niet over gestemd, men heeft u niets gevraagd. U kunt de overheid niet toestaan om die ellende bij u te brengen, maar toch doet ze dat.

Denk daar aan als men bij u in uw leefomgeving uw leven wil aantasten, uw plezier wil verpesten, uw huiswaarde wil verminderen, 

kortom: u kwaad doen, aldus de jurist  Vonhoff.

“Verbied het. En als ze dan zeggen dat er een wet is, dan zegt u: dat kan zo wezen en op papier is dat zo, maar in de werkelijke werkelijkheid en volgens het natuurrecht is dat niet zo.”

Vonhoff benadrukt dat deze wet geen rechtskracht bezit. Ze is een handtekeningenactie gestart die de Eerste Kamerleden de visie van ‘Ik, de burger’ op de wet doet toekomen. “U kunt de leefomgeving van mensen en hun cultuur en samenleving niet vernietigen, gewoon omdat u Kamerlid  (of gemeentelid) bent.

U heeft daar geen mandaat voor, u bent derhalve niet bevoegd. Ook al schrijft u het 100 maal 100 keer op en doorloopt u alle formele stappen.”

Geen draagvlak

Niet alle gemeenten leggen zich zomaar neer bij de spreidingswet. Een meerderheid van de gemeenteraad in Westland zegt tegen Omroep West niet van plan te zijn de wet uit te voeren. “Westland zegt nee tegen azc. 

#Geen draagvlak bij de inwoners en geen draagvlak in de Westlandse politiek. We laten ons niet dwingen door Den Haag!” reageert fractievoorzitter van FVD in Westland Jasper van der Voort.

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: