1/29/2024

Rusland heeft geen intentie om Europa te gaan bezetten of (doelloos) te bestoken.

Interview

Europese wef politici en hoge wef militairen buitelen over elkaar heen met waarschuwingen dat we ons moeten voorbereiden op een oorlog met Rusland. #Ook in Nederland.

Rusland heeft geen intentie om Europa te gaan bezetten of (doelloos) te bestoken. 

ALLEEN  UW WEF POLITICI MAKEN U BANG.

WEF Wilders draagt nog al 'ns 'n joods keppeltje..
In de joodse Talmud staat dat nietjoden gewoon vee zijn !!

Het valt aan te nemen dat Wilders listig een vinger in de joodse Zelensky gaat steken om bommen op de Rotterdamse en Vlissingse havens te krijgen..

omdat israelvlaggenhijser Rutte de US toestemming gaf om oorlogsmaterieel door te voeren ZONDER enige parlementaire toestemming en door de focus op een holocaust van bijna een eeuw geleden een huidige massamoord probeert te verdoezelen.

En U maar hogere belasting betalen want oorlogseconomie is duur en uiteindelijk betaalt de Nederlandse bevolking met eigen bloed.
Voor hun  'greet WEF reset' is een verwoestende oorlog nodig want anders valt er niks te 'build-back-better'-en..

Even logisch als (connected) vrijdenker gedacht:.. :
de meeste levens zouden gespaard kunnen worden wanneer WIJ zelf de oorlogshitsers elimineren.. om erger te voorkomen
Toch?
De dreigingen staan enkel in de WEF-media en komen uit de monden van hen die U als vee willen managen..

Wat U dient te weten:
Al in 2007 is mij in Moskou verzekerd dat Rusland geen intentie heeft om Europa te gaan bezetten of (doelloos) te bestoken.

Deze toezegging kwam van ET nadat ik een ex-KGB direkteur (Department Extraterrestrial Contact) en een aanwezige US Congress-man en wat diplomaten had laten zien dat ik inderdaad ter plekke deze extraterrestrial kon laten verschijnen.

Deze Arcturian was: Newreat.. althans zo klinkt zijn naam. De mannelijke ET is een 9sterrengeneraal en roeit met zijn immens gevolg, op mijn verzoek, alle joden uit indien die niet tot inkeer kunnen/willen komen.
Zionisten inbegrepen!

Met zulke joden en zionisten (deathcult) kan er nooit wereldvrede komen.
Newreat brengt 5 andere ET rassen mee.

Alle communicatie hierover is destijds (al voor 2007) uitgebreid en wetenschappelijk verifieerbaar getoond aan de Universiteit Utrecht (130.000 items) , alwaar joodse handjes het hebben laten verdwijnen en de bestuderende wetenschappers van de case gehaald hebben.
Daarna zijn resultaten getoond aan 2 US onderzoeksinstituten (quantummechanica) waar ook joodse handjes het materiaal, verzameld over een periode van 21 jaar, stilletjes een onzichtbaar plekje gaven.
Evolutie?

De CIA categoriseerde in de jaren 60 al 57 ET-soorten die gewoon rondlopen op deze planeet.. en er zo uitzien zoals U en die hebben allemaal 'talenten' die de huidige wetenschap niet wil erkennen omdat ze 'onverklaarbaar' zouden zijn en een bedreiging zijn voor de wereldwijde corporate business eb de huidige stand van de wetenschap.
 

De joden met een goed hart (zonder Talmud-resonantie) die geintegreerd zijn in de mensheid hebben, overigens, niks te vrezen.

Ik was destijds in Rusland om op de Uni-Moscow tekeningen te bekijken van een stad die de Russen inmiddels gebouwd hebben om 'de buren' te kunnen ontvangen.
Zij komen de mensheid uitleggen wat 'consciousness' is, en hoe dat intergalactisch werkt en hoe je daarmee de planeet heel houdt om er een leven op te kunnen leiden om te ascenderen/evolueren zonder met chemie gevaccineerd te hoeven worden (chemtrails) .

Het joods geregeerde hollywood en (pharma) bracht namelijk iedereen op het verkeerde spoor.. en de huidige wetenschap vervuilt aantoonbaar de planeet.

Mijn advies aan de ET's was om zich niet te laten zien zodat de triggerhappy amerikaantjes en haatjoden niks hebben om op te schieten.
Men verwacht wel aantoonbare medewerking (intentie) van de menselijke bevolking.. die gezien wordt als slechts 1 van de vele soorten van levensvormen op deze planeet.

Ik deel het U mede!
In 2024 gaat het gebeuren. En ik ben niet de enige die met dit verhaal komt, er zijn nog 143.999 anderen.. die zich inmiddels als fractal hebben vermeerdered. 

Wees menselijk, vanuit het hart!
👽

Forwarded from Alfred Hendriks

 

 

 

Geen opmerkingen: