1/29/2024

FLASHBACK. Er komt geen oorlog:

FLASHBACK... Onthoud dat Trump op 26 september 2023 zei: "Dus over minder dan vijf maanden gaan we Crooked Joe Biden verslaan, we gaan ons land terugnemen en we gaan Amerika weer groot maken ."

5 maanden daarna brengt ons tot eind februari 2024. begin maart........

Een paar dagen geleden beval Trump de nationale garde van elke staat om naar de grens met Texas te gaan. Tot nu toe hebben 26 staten zich vrijwillig aangemeld om hun nationale garde te sturen. Deze kan alleen door de CIC worden besteld. Trump is de CIC en de president van de nieuwe republiek.

We zien momenteel veel 34 communicaties wegvallen en 34 vermeldingen dalen.
Mijn mede-Amerikanen, in de loop van de komende dagen zul je ongetwijfeld beseffen dat we ons geweldige land ter
We zullen gedurende deze periode het Emergency Broadcast System (EMS) initiëren in een poging om een ​​directe boodschap te geven (waarbij nepnieuws wordt vermeden) aan alle burgers.

We horen dat vrachtwagenchauffeurs en militanten zich op 29 januari in grote aantallen bij de grens zullen aansluiten, waarvan velen melden dat dit zou kunnen leiden tot een valse vlag zoals op 6 januari.
We weten dat de Deep State er alles aan doet wat in haar niet-bestaande macht ligt om te voorkomen dat Trump in 2024 het presidentschap wint.

De DS weet dat ze verloren hebben en willen een burgeroorlog en onrust in Amerika veroorzaken om Trump te vernietigen.


Q heeft ons verteld dat er GEEN burgeroorlog zal komen.
Het zal schoon en snel zijn. Dit betekent dat het leger het over zal nemen om de grondwet te verdedigen. Patriotten hebben de macht.

Zou dit allemaal kunnen leiden tot de verwijdering van Biden, aangezien hij artikel 4, sectie 4 van de Amerikaanse grondwet heeft geschonden, waarin staat: De Verenigde Staten zullen elke staat in deze Unie een Republikeinse regeringsvorm garanderen en elk van hen tegen hen beschermen INVASIE.

We zullen zien hoe dit uitpakt, maar het wordt zeker pittig.


Forwarded from Nederlands Verzet Kanaal (hugo de smet)

https://x.com/real_shirelass/status/1751178106046501130?s=46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: