9/30/2022

The switch over to het Quantum Financieel Systeem

 De overgang naar het Quantum Financieel Systeem geeft U de volledige controle over UW financiën.

U zult niet langer belast worden met een bankbezoek, het maken van stortingsbonnen, ATM opnames, financiële kosten & vastgestelde beperkingen.

U zult volledige toegang hebben zonder tussenpersoon die u verhindert om een bepaald bedrag over te maken, om actuele transacties te ontvangen - zonder vertragingen in een systeem omdat de transactie op zondag was maar pas op dinsdag verschijnt.

Alles is geautomatiseerd, uw bankrekening is digitaal - waarom zou u moeten wachten op een transactie? Waarom? Omdat ZIJ uw geldverrekening in het systeemprogramma vertraagd hebben, net zoals alles een programma heeft en wij alle rode gegevens (tape) eruit snijden.

Met behulp van blockchaintechnologie, ondersteund door goud en zilver (niet hetzelfde als cryptocurrency die zij promoten) kan uw telefoon worden gebruikt met NFC (near field communication) om een betaling bij een winkelier te verwerken.

Met verschillende opties - digitaal & analoog (kaarten) komt de manier om bij UW geld te komen bij de eindgebruiker terecht. Jij.

Waar. We. Gaan. Eén. We. Gaan. Allemaal.

John F Kennedy Jr.
19e Vice President

WWG1WGA  

 

 The switch over to the Quantum Financial System

 


Geen opmerkingen: