9/26/2022

Mevrouw Meloni in de voetsporen van Benito Mussolini.

Geluiden in de wandelgangen.

In Italië heeft een rechtse coalitie de verkiezingen gewonnen. De media noemen het in één adem: Giorgia Meloni wordt de nieuwe premier in de voetsporen van Benito Mussolini en haar rechtsradikale Partei Fratelli d‘Italia van Silvio Berlusconi.

De toon is gezet. Mevrouw Meloni meldde eerder al hoe zij dacht over bepaalde zaken die het “wokisme” zo dicteren:

Ja tegen natuurlijke gezinnen, nee tegen de LGBT-lobby, ja tegen seksuele identiteit, nee tegen genderideologie, ja tegen de cultuur van het leven, nee tegen de afgrond van de dood, nee tegen het geweld van de islam, ja tegen veiliger grenzen, nee tegen massa-immigratie, ja tegen werk voor onze mensen”.

Wij weten inmiddels ook wel dat het “geweld van de islam” uit dezelfde hoek komt waar mevrouw tegen ageert. Toch schijnt het wenselijk te zijn om bepaalde kiezers te verleiden. Zoals eigenlijk hier de PVV dat doet namens de VVD.

In de wandelgangen wordt ook gefluisterd dat een beurs-crash aanstaande is, dat horen we al sinds 2008 overigens. 

Een beurs-crash is in het verleden altijd nog geregisseerd door de duistere macht achter de schermen. Een krach is altijd het overhevelen van vaste waarden naar de werkelijke macht. Een slag binnenhalen, zo heet dat. 

Als idioot grote bedrijven als Vanguard en Black Rock het loodje gaan leggen, weet u vanaf nu, dat dit het begin van strak georganiseerde plundertocht is.

Oktober is traditioneel de maand van de vallende bladeren, vollopende ziekenhuizen en problemen op de beurs-casino’s. Maandag is een slechte dag voor een crash, vrijdag is veel gunstiger om achter de schermen tijdens het weekend ongezien de plunderingen in gang te zetten.

Het kabinet moet buitengewoon blij zijn dat mensen van het FvD zo nu en dan fantastische manoeuvres uithalen. Landverraders, spionnen en nazivlaggen, bingo! Dan kunnen ze gewoon weglopen.

 

 

Geen opmerkingen: