9/28/2022

Sept. 28, 2022 GTB 709.

 Sept. 28, 2022
GTB 709.

EEN BEETJE GRIEZELIG, MAAR WEL ERG BELANGRIJK.

De meesten onder ons moeten niets hebben van Aliens. Dat is voor velen een taboe. Voor mij niet meer, daar dit alien gedoe mij al zo’n 60 jaar beheerst. Ik bedoel dus de ufo's.

Het is natuurlijk van de zotte om te denken dat wij de enige zijn in onze melkweg, tussen al die honderden miljarden sterren. Waarom zou dat zo zijn, waarom zouden wij zo moeten denken?

Het heeft echt te maken nu met ons dagelijkse welzijn. Het hele gedonder van de covid, de illuminatie, de Banken, de cabal, heeft in zekere zin te maken met onze aarde. En onze bestuurders.

Raar maar waar.

De forces, die achter de illuminatie staan en die de 13 families aansturen, zijn Alien forces. Het klinkt ongelooflijk maar er zit een grote waarheid achter.

Zelf heb ik dit hele gedoe opzij geschoven,en eerst niet geloofd.
Nooit ook op ingegaan, nooit bestudeerd. Maar vandaag de dag vliegt het mij letterlijk en figuurlijk steeds weer in mijn gezicht.

In een vogelvlucht zal ik daar door heen gaan, zodat U eraan kunt wennen aan de volgende vaststellingen.;
Ten eerste geloven velen niet, dat er Aliens zijn, omdat alle religies van dat onderwerp afblijven. Maar nu gebleken is dat het Vaticaan een grote club pedofielen zijn, die zich bezig houden in hun heiligheid met de maffia, de cabal, child trafficking, de illuminatie en de nazi's, kunnen wij gevoeglijk hun religieuze mening overboord gooien.
Niet alleen het R K geloof, maar ook alle andere religieuze organisaties, hebben allemaal pedofielen en de zelfde kwalen; geld en macht.
Het geloof zelf heeft op alle gebieden daar niets mee van doen.

Wij hebben het over de menselijke organisaties.
Het is gebleken dat vele schilderijen, gravures, rotstekeningen en afbeeldingen ufo’s laten zien, astronaut soorten en hemel verschijningen......
Dat wijst er op, dat vroeger al de mens waarnam dat er andere rare dingen waren.

Zo hadden de Egyptische farao's giga lange achterhoofden, onmenselijk eigenlijk.
Dus een geheel ander ras.
Wij hebben daar duizenden schedels van gevonden, dan de 5 alien geraamtes die gevonden werden in het Vaticaan....en tal van andere geraamtes van allerlei grootte, die duidelijk niet van ons ras afkomstig waren.

Dus ik zal daar niet verder over uitwijden. Maar fact is dat wij in principe al duizenden jaren in de gaten gehouden worden door “anderen”, Hoe wij ons ontwikkelen.

Ook wordt onze planeet gebruikt door deze andere volken. ( disclosure project conferentie uit 2001 stelde vast, dat men al 57 verschillende rassen in het diepste geheim had geregisteerd.)
Natuurlijk werd er niet alleen geregistreerd, er werden ook grondstoffen en mensen verwijderd voor verder onderzoek.
Daar gaan duizenden verhalen over en er zijn honderden boeken overgeschreven.

Het ras wat de illuminatie aanstuurt is echter een zeer kwaadaardig ras.
Een in onze ogen reptielenras, omdat zij een schubachtige huid hebben en een spitsere kop , zij zijn ook groter tot 8 voet hoog. En veel krachtiger dan wij en ook veel intelligenter,
Zij denken en handelen vlugger. Zij schijnen uiteinddlijk de touwtjes in handen te hebben en de illuminati aan te sturen.

Gelukkig zijn er ook andere rassen in de melkweg, die dat weten en dit reptielen volk dwars zitten, in extenso helpen zij ons in het geheim, om deze niet gewenste gasten van de aarde te doen verdwijnen.
Maar daarover straks meer..
..
HET IS DUS ALLEMAAL GROTER DAN WIJ DENKEN......

GTB

Lees het boek "De 13 Satanische bloedlijnen" van Robin de Ruiter.

De leden van de 13 satanische bloedlijnen zijn de wegbereiders van de Antichrist.
Zij zijn experts op het gebied van satanisme en bouwen hun macht middels occulte praktijken en duivelse rituelen verder uit om uiteindelijk de hele wereld in een duivelse greep te krijgen.

 Probeer iemand te vertellen dat politici en rijke mensen betrokken zijn bij georganiseerde verkrachting van kinderen, martelingen en mensenhandel, en ze zullen waarschijnlijk "fake news" roepen!

Maar helaas is wat er met kinderen en vrouwen gebeurt heel reëel en levendig. Voormalig seksslavin Anneke Lucas beschrijft hoe ze werd verkracht en gemarteld door elite rijke aristocraten en politici in een pedofiele ring in België.

https://www.youtube.com/watch?v=ElvNz-ZWyT0

Geen opmerkingen: