9/30/2022

MET VLAG EN WIMPEL GESLAAGD

WEF- ๐†๐ž๐ฆ๐ž๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐†๐ฅ๐จ๐›๐š๐ฅ ๐†๐จ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ž๐ง ๐ก๐ฎ๐ง ๐’๐ƒ๐†-๐ฏ๐ฅ๐š๐ ๐ ๐ž๐ง…
๐”๐๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐š๐ข๐ง๐š๐›๐ฅ๐ž ๐๐ž๐ฏ๐ž๐ฅ๐จ๐ฉ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐ ๐จ๐š๐ฅ๐ฌ ๐Ÿ™ƒ
 

MET VLAG EN WIMPEL GESLAAGD

Staat zo gezellig al die kleurtjes. Vrolijk hangen de 17 doelen te wapperen aan de stok in de wind.

Met trots hebben alle gemeenten die deze missie onderschrijven dat gezellig uitziende vlaggetje gehesen.

Wat vergeten wordt hierbij te vermelden is dat achter deze missie een zekere visie schuilgaat. Menig mens die werkzaam is bij de gemeente of de vele bedrijven en organisaties die ook achter dit goed gelikte vlaggetje staan, hebben geen idee wat de achterliggende gedachte eigenlijk is.

Je weet wel, die gedachte die door veel mensen al werd geuit maar die voor gek werden versleten.

Welnee, die mensen 'moeten' niet zo in complotten denken. Maar niemand die bedenkt dat een compote gewoon een plan is om een bepaald doel te bereiken.

Nou?

Wat hangt daar aan die stok te wapperen?

Het grappige en tegelijkertijd diep trieste gegeven is ook nog eens dat nu openlijk uit wordt gekomen over wat twee jaar geleden nog werd weggelachen.

"Hahaha, wat een onzin"
"Hahaha, wat is het WEF?"
"Hahaha, dat bestaat niet!"

Hahaha, lachen hรจ nu we in een geรซnsceneerde hyperinflatie zitten en denken dat alles duurder wordt.
Terwijl door de uit het niets ontstane miljarden injecties geld minder waard maken.

Je ligt toch dubbel om het gegeven dat heel het mkb op omvallen staat, mensen niet meer weten hoe rond te komen en we van de ene bedachte crisis in de andere belanden.

Precies dit, komt door de uitvoerders die dit vrolijke vlaggetje met al haar 17 doelen aanbidden en er nog stompzinnig bij staan te kijken ook.

Als ik een van de bedenkers zou zijn van dit plan, zou ik me ook tot lachen om de goedgelovigheid en naรฏviteit van mensen die geloven in agenda 2030.

Voor onze ogen ontvouwd dit gedrocht zich als een zielloos monster waar we allemaal aan mee zouden 'moeten' doen.

Grappig ook dat ongekozen 'burgemeesters' dit beleid met verve menen te mogen uit te dragen.

Net als het niet beรซdigde schwabinet dat als de trekpoppen die ze zijn, uitvoer geeft aan de ideologie van een zekere Klaus en zijn creep van een adviseur.

Het is werkelijk geen hogere wiskunde om, ik zei het al eerder, รฉรฉn en รฉรฉn op te tellen.

Bovendien kun je rechtstreeks bij de bron van dit kwaad terecht voor tekst en uitleg van hun snode plannen. Tenminste als je niet te zeer afgeleid bent door de hypnotiserende kleurtjes die door heel Nederland aan de stokjes hangen.

Feitelijk is geen sprake van een demo-cratie. Eerder van een demon-cratie als je de achterliggende gedachte van deze ideologie tot je door laat dringen.

Met niets meer dan een stel bruikbare idioten die stront voor snoepgoed verkopen.

Wel is sprake van dat Nederland onder een vreemde heerschappij staat. "Zie penetreetzz in eatsj kovernment" en kun je dit ook op je gemakje teruglezen in de WOB, nu WOO, verzoeken.

Dat noemen ze ook wel onderdrukking dus.

En laat dat nu net niet mogen hรจ.

Met vlag en wimpel geslaagd deze vlaggen actie.
Geslaagd in het kleur bekennen dat gemeenten een criminele organisatie onderschrijven die ongekozen 'burgemeesters' uitdragen.

Heb jij hiervoor gekozen?
Ik ook niet.

Dus opgesodemieterd met deze vlag, deze doelen en deze technocratische ideologie.

https://t.me/BipesStem/511

Geen opmerkingen: