5/31/2022

Mei 30, 2022 GTB 580. :)

Mei 30, 2022
GTB 580.:)

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD......

ARRESTATIES BIJ DE W.H.O EN DE W.E.F. IN ZWITSERLAND ZIJN BEGONNEN:
WAT VOOR  KLAUS SCHWAB EEN FEEST ZOU WORDEN BIJ DE
WHO - 75 jaar- WERD EEN VERWATERDE BIJEENKOMST!!!


ALLE mensen, die bio wapens van de Ukraine gepusht hebben en de mensen die bij de WEF de inentingen hebben gepusht., zijn gearresteerd In Zwitserland.

 Een grote nederlaag van Klaus Schwab, de zoon van een hoge Hitler Nazi de Officier Eugen Schwab, die getrouwd was met een Rohtschild.
- Alles steekt OOK hier in elkaar.!!!!! 

Een paar dagen geleden was het het grote feest van 75 jaar bestaan..- dus het was geen feest.....!!!!!
Tevens heeft de grootste financier van de Cabal— Jeff Besos— zich teruggetrokken van de Cabal en zich aangesloten bij Wereld Allianz., de Q forces.

President Biden is ook terug van een mislukte reis naar Davos.
Het vreemde was, dat Hij niet met airforse one aankwam maar dat hij afgehaald werd door een taxi, i.p.v.. de grote motorcade. Ook moest hij zijn eigen tas dragen, al deze dingen vielen echt op. Het leek alsof de taak van dubbelganger van de echte Biden er op zat......
.
Generaal Kirby is de nieuwe bevelhebber van het Witte huis, dit wijst op een uitbreiding van de macht door de militairen.
Ook is duidelijk geworden dat de dubbelganger van de paus een bekende toneel speler is. Het is Jonathon Price, een Americaan.,,men heeft ook gebruik gemaakt van meerdere dubbelgangers en hologram projecties met rubbermasker dragers.
De Originele paus is jaren gelden al verwijderd, zaols wij eerder aan U gemeld hebben.

Ook is bekend gemaakt dat Reuter, de eigenaar van een aantal mainstream media, zelf eigendom is van Thomas Reuter, die net als Pfizer, beiden eigendom zijn van de machtige Blackrock Corporation......, een CABAL onderneming.

Verder is duidelijk gebleken, dat de Cabal op zijn einde loopt.
Steeds meer indicatie.....

De MSM wil er nog niet aan. Maar het is niet tegen te houden.

Het laatste oordeel van die club is nabij, eerder nog dan U denkt....

GTB.

Geen opmerkingen: