5/24/2022

Boodschap van een planeet buiten het zonnestelsel

Wellicht probeert het universum de aarde een boodschap te sturen. Astronomen hebben mogelijk de eerste radiosignalen van een planeet buiten het zonnestelsel ontdekt, schrijft The Independent.

De radiosignalen lijken afkomstig te zijn van een exoplaneet, zo zeggen de onderzoekers. Ze hebben hun onderzoeksresultaten gepubliceerd in het tijdschrift Astronomy & Astrophysics. De radiostraling komt uit Ossenhoeder, een sterrenbeeld aan de noordhemel.

“Het signaal is afkomstig uit het Tau Boötis-stelsel, dat een dubbelster en een exoplaneet bevat,” zei Jake D. Turner van de Cornell-universiteit in New York. “Volgens ons is het signaal veroorzaakt door de planeet zelf.” Er is meer onderzoek nodig om de oorsprong van het signaal te bevestigen.

De astronomen ontdekten de radiostraling met behulp van een Nederlandse radiotelescoop. De planeet in het stelsel is een hete Jupiter, die minstens net zo zwaar is als onze buurplaneet, maar die veel dichter bij zijn ster staat.

Echter, is het eerste radiosignaal al decennia lang geleden ontvangen en mensen hebben al sinds 1943 contact met buitenaards leven. Sinds die tijd zijn ze ook al aanwezig op aarde en bezoeken ons regelmatig.
Miljoenen mensen hebben over de jaren gemeld dat ze ufo’s hebben waargenomen, waaronder gevechtsvliegtuig piloten.

Eerder zullen ze ons erop attent maken dat wij niet alleen zijn en om ons bewustzijnsniveau op te krikken door graancirkels en UFO’s en “contactees”.

Ze denken echt dat wij (de mensheid) een stel hersenloze debielen zijn die ze onbeperkt voor de gek kunnen houden.


Mislukt.

Geen opmerkingen: