5/27/2022

De rekeningnummers en saldo's zijn bekend in de QFS

27 mei 2022 Beste Mensen.

Aangaande de transitie verwacht ik dat het niet lang meer kan duren, in de VS komt echt alles naar buiten, en achter de schermen zal met de NWO nooit een fascistische onderdrukking toelaten.
Er is nu al zolang gezegd dat niets kan stoppen wat er aan staat te komen, hoop dat we daar snel getuigen van kunnen zijn.

Als het scare ivent start, zal over de hele wereld het leger de controle overnemen om de bevolking te beschermen.
Alle arme donders die zich hebben laten vaccineren, zullen het er niet bij laten zitten.
Of het nu gewone bevolking zijn of Politie en Ambtenaren, als ze er achter komen en bevestigd krijgen dat zij slachtoffer van de geplande GENOCIDE zijn breekt de hel los.
Het Leger moet dan een Burgeroorlog voorkomen, en de daders in bewaring nemen om berecht te worden voor hun deel in de GENOCIDE.

Net als velen hoop ik snel te kunnen beginnen om de ellende die de Globalisten hebben aangericht te kunnen herstellen.
Dit lukt alleen als jullie actief meedoen en mee werken, achterover hangen is er niet bij, want als we het zelf niet doen gaat het er nooit komen als we op elkaar gaan wachten.
 

Trump heeft nu meer als 10.000.000 Gold Kaarten uitgegeven die de houder hiervan een Basis Inkomen geven en gratis voedsel, energie en gezondheidszorg.
Dit zou ingaan per 1 juni maar kan ook 5 juni zijn, feit is wel , dat het enkel betaald kan worden als NESARA / GESARA in werking is.
Dus we hoeven niet lang meer te wachten, laat je niet gek maken door de MSM propaganda of een staat die niet bestaat dus niemand heeft Autoriteit over jou als je dat zelf niet toestaat.
 

Alle sancties tegen Rusland zijn een doodsteek voor de politiek uit landen die deze afkondigen hanteren. Ook de wapens die geleverd worden aan de Oekraïne Nazi’s worden gelijk tot schroot omgetoverd door Poetin en zijn Leger.
Dit betekend dat de eigen voorraden van de Landen die ze leveren verzwakt zijn en zich dus niet kunnen verdedigen als Rusland zou ingrijpen.

Er is voorspeld dat Zilver een Goud binnen 111 dagen gigantisch zouden stijgen, bedenk dat dit omgekeerd is, ons geld is geen fluit meer waard, het is puur bedrog wat met de Euro heeft gedaan.

De QFS die nu actief is zal geen Fiatgeld van de Centrale banken meer accepteren, daar deze Euro of Dollar geen tegen waarde heeft. We gaan dus  nooit meer terug naar het oude normaal, omdat het niet normaal was, hoeveel banken er gaan omvallen is onduidelijk, want hun diensten pakket zal geheel anders moeten zijn.

Geen opmerkingen: