5/26/2022

De partij van de Farizeeërs krijgt er van langs

 Uit een onderzoek van de Universiteit Leiden zou blijken dat politici van Forum voor Democratie ‘regelmatig berichten van Twitter-accounts retweeten waarop antisemitische teksten en afbeeldingen staan’.
Universiteiten krijgen heel veel geld gedoneerd voor onderzoeken van de elite, nog niet zolang geleden een artikel over verschenen. Dus bijten ze niet de hand die hun voed.

Prompt reageert ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan ‘het WEF is een praatclubje’ Segers en schreef vervolgens op Twitter: “Politici van Forum zijn een digitale megafoon voor antisemitische accounts op Twitter. En ze zijn blijkbaar alle schaamte voorbij.”

Neuroloog Jan Bonte haalt fel uit naar Segers. “Was jouw naam niet Gert-Jan Farizeegers? Dat je nog iets durft te zeggen, na jullie meer dan twee jaar durende medewerking aan een catastrofaal beleid en zelfs de evaluatie ervan durven te blokkeren,” aldus Bonte. En hij vervolgt: “Wie schopt jullie met een flinke trap uit het allerheiligste?”

De neuroloog krijgt bijval van huisarts Els van Veen. “Wat een walgelijke tweet van u. Continu bent u collega’s in het parlement aan het zwartmaken. Kijk eerst naar de balk in uw eigen ogen, was het toch? En waarom maakt u zich hieraan schuldig?”

“Segers moet zich schamen.
Anderen zwartmaken om er zelf beter van te worden. En doen alsof het World Economic Forum een onschuldig praatclubje is. Maar mensen zijn niet zo onnozel als men in Den Haag denkt: ik was ooit lid van de ChristenUnie, maar dat was eens maar nooit meer,” stelt Van Veen.

 Seegers is een schijnheilig figuurtje.
We onthouden goed wie bij de WEF partij hoorden. En dus voor volksonderdrukking stemden! En de democratie hebben verkracht!
Jezus Christus noemde deze verderfelijke satans lieden niet voor niets “huichelaars” en “addergebroed”!

Wij het volk zijn wakker en onthouden alles!

Geen opmerkingen: