10/25/2021

Wekelijkse Update Current News Wereldwijde arrestaties, executies

Door Benjamin Fulford 

 

Wekelijkse update Wereldwijde arrestaties, executies als Khazariaanse maffia takedown versnelt .


Een reeks arrestaties, executies en ontslagnemingen wereldwijd geven aan dat een groot offensief tegen de Khazariaanse maffia aan de gang is, bevestigen meerdere bronnen.
Het hoofd van de centrale bank van Duitsland, de Dalai Lama, Klaus Schwab en vele anderen zijn onder degenen die worden verwijderd, zeggen de bronnen.
Daarnaast zijn de geheime regeringen van Engeland, Duitsland, Ierland en Japan vervangen.

Hier is informatie van meerdere bronnen, waaronder een aantal aan de top van de G7 Westerse politieke structuur:

 "De militairen wereldwijd hebben groen licht gekregen om te bewegen. Ze zullen in elk land actief zijn. Het zijn de goeden die de laatsten van de slechten uitschakelen.
Het is dit weekend begonnen en zal de komende 2-3 weken worden uitgevoerd... er kunnen onderbrekingen zijn in stroom, water, internet en telefoons -  dus wees er klaar voor."


Wat functioneert niet meer? Totdat in Oostenrijk overal een stroomvoorziening beschikbaar is zal er waarschijnlijk minstens een dag voorbijgaan. Voor heel Europa wordt met ongeveer één week gerekend. Alle met elkaar verbonden van stroom afhankelijke infrastructuur, bijvoorbeeld telefoons, mobieltjes, internet, pinautomaten, betaalsystemen bij tankstations, verkeerslichten, spoorwegtunnels, veel O.V. en liften functioneren niet meer.
Daardoor valt ook de voorziening van levensmiddelen, hygiëneartikelen en medicijnen uit.’ 

Maak plannen als voor een 14 dagen durende kampeervakantie tussen uw eigen vier muren!’

‘Sporadisch moet ook met problemen met de water verzorging en afwatering (riolen) gerekend worden. In uw eigen huishouden zijn vooral licht, koelapparaten en de meesten verwarmingssystemen getroffen.

Alarmnummers zijn niet meer te bereiken. Hulp van buiten is niet mogelijk. Boodschappen doen kan ook niet meer omdat technische systemen uitvallen en de logistiek ineenstort.’
cash geld in kleine biljetten en munten
* slaapzakken, dekens, warme kleding ( / alternatieve verwarming,\
* spelletjes, schrijfblokken, pennen
* auto altijd halfvol getankt

(* en misschien ook een honkbalknuppel o.i.d. voor het geval dat de blackout langer duurt en u zichzelf moet verdedigen indien er van deur tot deur overvallen en plunderingen plaatsvinden : )

 

 Simon Parkes, die zijn eigen bronnen heeft, zegt dat EU hotels volgeboekt zijn met soldaten.
Hij zegt ook dat Nieuw-Zeelandse burgers is verteld om binnen te blijven en "explosies, schieten en gillende kinderen" te verwachten.

Update Current News

https://www.bitchute.com/video/pomPkuMtfyr3/

Voordat we ingaan op het bewijs van veranderde regeringen in andere landen, laten we eerst kijken naar het bewijs dat het Satanische "Biden" regime op het punt staat ten val gebracht te worden. 

Herinner je je de Qanon post over "Red October"?

https://twitter.com/dcevering/status/1047215446959804417?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%
7Ctwterm%5E1047215446959804417%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sfgate.com%2Fpolitics%2Farticle%2FQAnon-Trump-Q-presidential-emergency-alert-test-13279513.php

 

CIA bronnen vertellen ons dat de schietpartij op Halyna Hutchins door filmregisseur Alex Baldwin met een "prop gun", een signaal is. 

Laten we wat punten verbinden:

Alec Baldwin speelde in de film, The Hunt for Red October, waarin hij helpt bij de jacht op een Russische nucleaire onderzeeër die oorspronkelijk aangemeerd lag in Moermansk op een Sovjet basis in de poolcirkel.
Hutchins groeide op in Moermansk op een Sovjet basis in de poolcirkel "omringd door nucleaire onderzeeërs."

Ze was een Oekraïense spion wiens man advocaat is die de Clintons verdedigt.

De set waar ze is gefilmd ligt op ongeveer 30 minuten van Epsteins Zorro ranch in New Mexico - dezelfde die computerkamers ter grootte van een huis had om gasten te bespioneren, onder wie prins Andrew, toen hij er naar verluidt een week verbleef.

Dave Halls, de assistent-regisseur die het pistool aan Baldwin gaf, was de eerste assistent-regisseur van de tweede eenheid in The Crow: Salvation, het vervolg op de film waarin Bruce Lee's zoon Brandon Lee omkwam tijdens een vuurwapenongeluk op de set in 1993. Gewoon toeval?

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10121545/amp/Production-crew-walked-Alec-Baldwin-movie-set-hours-tragic-shooting.html

Een bron bij het Pentagon zegt dat Grant Woods, de procureur-generaal van de staat Arizona, die door de FBI uit zijn ambt werd ontzet... die een vertrouwenspersoon was voor de verrader John McCain, vandaag dood werd aangetroffen door onbekende oorzaak. "Dit was echt een slechte kerel," merkt hij op.

Voor degenen onder u die de voorkeur geven aan meer concreet bewijs, wijzen wij op een recente opiniepeiling van Pew waaruit blijkt dat 85% van de Amerikanen "gelooft dat hun politieke systeem grote veranderingen nodig heeft of volledig moet worden hervormd."
Vergelijkbare cijfers werden genoteerd in landen als België, Frankrijk, Griekenland, Italië, Japan, Spanje en Zuid-Korea.
U kunt er zeker van zijn dat de militaire/intelligence gemeenschap oplet.

https://www.pewresearch.org/global/2021/10/21/citizens-in-advanced-economies-want-significant-changes-to-their-political-systems/?utm_source=Pew+Research+Center&utm_campaign=b2c602b7d4-Weekly_2021_10_23&utm_medium=email&utm_term=0_3e953b9b70-b2c602b7d4-401042670

Dit is hoe de Britse inlichtingendienst MI6 de situatie ziet:
"De Federal Reserve families zijn absoluut bankroet, maar het bankroet is nog niet uitgesproken.

Alle regeringen moeten weg vanwege heimelijke staatsovername door [satanische] vijfde colonnisten.
Er is geen manier in de wereld dat de staande regeringen kunnen blijven."

Als dat zo is, is de grote vraag wat er gaat gebeuren met de Chinese Communistische Partij. "De CCP zou de trigger zijn

https://benjaminfulford.net/2021/10/25/worldwide-arrests-executions-as-khazarian-mafia-takedown-accelerates/

 

https://t.me/s/JFK_Awakening

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: