10/20/2021

IC-artsen : ‘Iedereen denkt dat de zorg nu op springen staat. Niets is minder waar’

 IC-artsen in brandbrief: ‘Iedereen denkt dat de zorg nu op springen staat door corona. Niets is minder waar’

 Deze spanningen zijn niet veroorzaakt door een coronavirus; het is het resultaat van jarenlange uitholling van de zorg.

IC-artsen Aernout Lahaije en Sander de Lange zijn het zat. Jarenlang wordt de zorg al stelselmatig uitgehold, zeggen zij. “Gezien het huidige klimaat moet er verandering komen en snel.”

“We zijn veel collega’s kwijtgeraakt: 27.000 collega’s zijn het afgelopen jaar gestopt. En er zijn er geen 27.000 bijgekomen. 

Dus blijven we met steeds minder mensen over, waardoor de werkdruk nog groter wordt en met regelmaat opnames moeten worden uitgesteld en intensivecarebedden leegstaan. 

De huidige zorg is daardoor zwaar overbelast!” schrijven ze in een brandbrief aan de Tweede Kamer. Ze voegen toe dat de zorg nu kampt met het hoogste ziekteverzuim aller tijden.

“De maat is vol.”

“Iedereen denkt dat de zorg nu op springen staat door corona. Niets is minder waar. De afgelopen jaren heeft dit kabinet forse bezuinigingen doorgevoerd in de zorg,” benadrukken ze.

Het tweetal heeft hier een petitie opgezet om de aandacht van de politiek op de zorg gericht te krijgen.

------Een heel mooi initiatief   en NIET vergeten: de petitie tekenen.


        En zo komt de waarheid steeds meer boven water steeds meer mensen worden wakker en komen met de waarheid naar buitenOok al doet de politiek hier niets mee en gaan ze gewoon hun agenda uitrollen ze ontkomen er niet aan dat meer en meer mensen hun bedenkingen hebben dit is wat er gebeuren moet Hierdoor kunnen ze finaal mee door de mand vallen en dan zijn de rapen gaar! TOP van deze twee artsen, er zullen nog vele volgen...

De COVID-1984 Plandemie werd gecreëerd om de Hersenloze Kudde Schapen ANGST aan te jagen zo op te drijven richting het Slachthuis, alwaar ze Gewillig & Enthousiast Lange termijn- Geëuthanaseerd zijn.
Daar de Totaal Verzwakte Gevaccineerde Schapen in de Herfst & Winter de MEESTE Zorg nodig gaan hebben, zal die VOLKOMEN Minder IC- Bedden, minder Personeel, minder Alles & dat terwijl er een Tsunami van Gevaccineerde Patiënten onderweg is dat klinkt als alle ingrediënten voor een Perfect Storm wat  het kartel zich wenst !!!

Hetzelfde in België!
Ook daar wordt de zorg al jaren uitgehold en er zijn altijd mensen tekort. Nu gaan ze niet-gevaccineerde zorgmedewerkers schorsen/ontslaan. 

https://mobile.twitter.com/inpakwerkster/status/1425866481905057800

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: