10/28/2021

Dr. Andreas - Warum "Booster-Shots" benötigt sind

   

Luister naar de mededelingen van een Duitse arts met 30 jaar ervaring, kan de conclusie niet anders zijn dat de injecties het menselijke afweersysteem hebben gedegradeerd. .

 Dr. Andreas Schlecht - Warum "Booster-Shots" benötigt sind

SAMENVATTING:

Deze gen therapie-injectie is geen vaccin.

De mRNA vaccins zijn het immuunsysteem van mensen aan het vernietigen en dat gebeurt in een geleidelijk tempo – in de loop van de tijd.

Vooral de dubbel gevaccineerden tussen 40 en 70 jaar oud hebben al meer dan 40% van hun immuunsysteem en capaciteiten verloren en/of is beschadigd.
En ze verliezen elke week nog eens 5%. 

In dit tempo zullen ze tegen Kerstmis > O < (NUL PROCENT) vermogen van hun immuunsysteem hebben. Bij alle dubbel gevaccineerde mensen ouder dan 40 jaar dus en tegen maart volgend zal iedereen ouder dan 30 jaar ook zijn immuunsysteem verloren hebben.

Bij degenen die 30 jaar en jonger zijn, is de afbraak van hun immuunsysteem ook al te zien.
Het is normaal voor deze leeftijdsgroep om een sterker immuunsysteem te hebben.. Dus misschien bestrijdt hun immuunsysteem de mRNA-vaccins op de korte termijn… alleen de tijd zal het leren… 

Maar de gegevens laten zien dat er een zeer moeilijke en donkere winter voor de deur staat.

DR. RYAN COLE, een patholoog, heeft meer dan 100.000 COVID-19 laboratoriumtesten uitgevoerd en heeft ook ontdekt dat de mRNA vaccins ernstige auto-immuunziekten veroorzaken.

Dr. David Bauer, de beste viroloog ter wereld, bevestigt ook dat de vaccins van Pfizer het immuunsysteem na twee injecties vernietigen en BOOSTER Shots zullen als een abonnement dienen om in leven te blijven.

 

 

 

Geen opmerkingen: