10/28/2021

Duitse patholoog dringt aan op meer autopsies van gevaccineerde mensen

 https://www.augsburger-allgemeine.de/panorama/Corona-Chef-Pathologe-der-Uni-Heidelberg-draengt-auf-mehr-Obduktionen-von-Geimpften-id60235361.html

Chief patholoog aan de Universiteit van Heidelberg dringt aan op meer autopsies van gevaccineerde mensen.

Peter Schirmacher, hoofd patholoog aan de Universiteit van Heidelberg, waarschuwt voor een mogelijk hoog aantal niet-gemelde gevallen van sterfgevallen door vaccinatie. Deskundigen zijn het er niet mee eens.

Een patholoog zou nu graag meer lijkschouwingen willen doen op overledenen die zijn ingeënt tegen Corona – en zijn stellingen hebben veel kritiek gekregen. Zelf benadrukt hij dat vaccinatie een essentieel onderdeel is van de bestrijding van het virus.

De hoofdpatholoog aan de Universiteit van Heidelberg, Peter Schirmacher, dringt aan op veel meer autopsies van gevaccineerde mensen. Naast coronadoden zouden ook de lijken van mensen die overlijden in verband met een vaccinatie vaker onderzocht moeten worden, zegt Schirmacher van het Duitse Persbureau in Stuttgart. 


De directeur van het Pathologisch Instituut in Heidelberg waarschuwt zelfs voor een groot aantal niet gemelde gevallen van vaccinatiesterfgevallen en klaagt: De pathologen merken niets van de meeste patiënten die overlijden na en mogelijk door een vaccinatie.
Op dit punt zijn andere wetenschappers het echter niet met hem eens, zoals de Permanente Vaccinatiecommissie (Stiko) en het Paul Ehrlich Instituut.

Al een jaar lang wordt in de universitaire klinieken in het zuidwesten autopsie uitgevoerd op coronadoden om de ziekte beter te begrijpen. De staat steunt het Covid-19 autopsieonderzoek van de universitaire pathologieën met zo’n 1,8 miljoen euro.
Schirmacher leidt het autopsieproject.

 De bevindingen van meer dan 200 autopsies tot nu toe hebben onder meer geleid tot een betere behandeling en ventilatie van Covid-patiënten, zegt hij. “De hier opgedane kennis helpt daarom om zieke mensen beter en succesvoller te kunnen behandelen en levens te redden”, zegt minister van Wetenschap Theresia Bauer (Groenen). Schirmacher, sinds 2012 lid van de National Academy of Sciences Leopoldina, hoopt dat de financiering volgend jaar doorgaat.

Andere wetenschappers uiten duidelijke kritiek op uitspraken van de hoofdpatholoog
De arts wil nu zeldzame, ernstige bijwerkingen van vaccinatie, zoals cerebrale veneuze trombose of auto-immuunziekten, tot op de bodem uitzoeken.

Het probleem vanuit zijn oogpunt: gevaccineerde mensen sterven meestal niet onder klinische observatie. “De arts die het lijk onderzoekt, stelt geen verband met de vaccinatie en stelt een natuurlijke dood vast en de patiënt wordt begraven”, meldt Schirmacher. “Of hij stelt een onduidelijk soort dood vast en de officier van justitie ziet geen fout van een derde en geeft het lijk vrij voor begrafenis.”

In Baden-Württemberg werkten de pathologen daarom samen met officieren van justitie, politie en huisartsen, meldt Schirmacher.
Er is al autopsie uitgevoerd op meer dan 40 mensen die binnen twee weken na vaccinatie stierven. Schirmacher gaat ervan uit dat 30 tot 40 procent van hen is overleden aan de vaccinatie.

Naar zijn mening wordt de frequentie van dodelijke gevolgen van vaccinaties onderschat – een politiek explosieve uitspraak in tijden waarin de vaccinatiecampagne aan kracht verliest, de deltavariant zich snel verspreidt en beperkingen voor niet-gevaccineerde mensen worden besproken.

Diverse medewerkers van een kliniek in Heidelberg zijn allemaal in juni overleden.

Vervolgens verschijnt het artikel : Hoofd patholoog aan de Universiteit van Heidelberg dringt aan op meer autopsies van gevaccineerden 

– Toeval?

Geen opmerkingen: